MHP Bayburt İl Teşkilatı'ndan Özbek'e sert yanıt!

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in partisi ile ilgili iddiasına cevap veren Doğan, “Milletin vekili olmaktaki yetersizliğini 77 milyonun önünde iftira atmakla kapatmaya çalışmasın” dedi.

MHP Bayburt İl Teşkilatı'ndan Özbek'e sert yanıt!
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanı Suat Doğan çok sert bir açıklamada bulundu. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in partisi ile ilgili iddiasına cevap veren Doğan, “Milletin vekili olmaktaki yetersizliğini 77 milyonun önünde iftira atmakla kapatmaya çalışmasın” dedi. 
 
Özbek’in TBMM’de gündeme getirdiği iddiasını, “İlimizi temsil eden tek vekil olması, tek derdimizin şehrimize ve bu şehrin vakur insanlarına hizmet olmasından dolayı bugüne kadar ilişkilerimizi hep sıcak tutmaya çalışmış bir camia olarak TBMM kürsüsünden iftira atacak kadar küçüleceğini hiç düşünmemiştik” şeklindeki sözleriyle iftira olarak nitelendiren Doğan, AK Parti’ye oy verenlere de seslenerek,  “Bu iftiraların sizlerin görüş ve düşüncesi olmadığı tarafımdan ve camiamız tarafından bilinmektedir” dedi. 
 
Doğan, Özbek’e çok sert ifadelerle yüklendiği açıklamasında şöyle dedi:
 
“Geçtiğimiz günlerde ilimizin tek milletvekili sayın Bünyamin Özbek’in Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden yapmış olduğu konuşma üzerine sizlerle birlikte olup bazı konulara açıklık getirme ihtiyacı duydum. Değerli kardeşlerim. Bildiğiniz üzere sayın vekil TBMM’de yapmış olduğu konuşmada başta şahsım olmak üzere yıllarca partimize il başkanı olarak hizmet etmiş olan arkadaşlarıma popülist ve ahlaksız bir şekilde seçim çalışmalarında ‘’İl başkanınız, Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin’’ dediğini iddia etmiştir. İlimizi temsil eden tek vekil olması, tek derdimizin şehrimize ve bu şehrin vakur insanlarına hizmet olmasından dolayı bugüne kadar ilişkilerimizi hep sıcak tutmaya çalışmış bir camia olarak TBMM kürsüsünden iftira atacak kadar küçüleceğini hiç düşünmemiştik. İddia sahibi arkadaşa nasıl bu memlekete hizmet çerçevesinde saygı gösterdikse dünün Başbakanı bugünün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a da sadece bu nedenle saygı duyuyoruz. Davamızın temel taşlarından biri olan Devletçilik ilkemizin gereği de budur”
 
“2015’te milletvekili adayı olabilmek için…”
 
“Fakat bugün görüyoruz ki; devletimizi üç beş çapulcuya peşkeş çeken, şehrimizi üç beş zengine yönettiren zihniyet ve bu milletin vekili olduğunu zanneden şahıs güçten kaynaklanan bir şımarıklıkla ahlaksız iftiralara başlamış ve 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için 77 milyonun önünde iftira atmayı bile mubah görmüştür. Saygıdeğer Bayburt halkına seslenmek istiyorum. Bizler isterdik ki sayın vekil TBMM kürsüsünden Bayburt’umuzun sıkıntılarını sorunlarını anlatsın ve ilimize katma değer katacak projeleri oralara götürüp sonuçlar alsın. İlimizi sorunsuz göstermeye çalışarak kendisine şahsi payeler çıkarmaya çalışmasın”
 
“İddia ispatlanmazsa, bu ilin müfteri vekili olacaksınız”
 
“Milletin vekili olmaktaki yetersizliğini 77 milyonun önünde iftira atmakla kapatmaya çalışmasın. AKP ‘ye oy vermiş değerli kardeşlerim. Bizlerin sizlerle en ufak problemi olmadığını caddede, markette, düğünde ve cenazelerde sevinci, hüznü, varlığı , yokluğu birlikte yaşayarak göstermiş olduğumuzu düşünmekteyim. Yapmış olduğu açıklamayla sizleri de zan altında bırakmış olan sayın vekilin kendi ikbali için sizleri ve biz ülkücüleri karşı karşıya getirmeye çalışması çok vahimdir. Bu iftiraların sizlerin görüş ve düşüncesi olmadığı tarafımdan ve camiamız tarafından bilinmektedir. Sayın vekilin kurmaya çalıştığı bu oyun onun aleyhine sonuçlanacağı konusunda da hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır. Buradan sayın vekile sesleniyorum. Ortaya atmış olduğunuz iddiayı ispatlamakla yükümlüsünüz. İspatlamamanız durumunda bu ilin ‘müfteri vekil’ olarak tarih sayfasına yazılacaksınız”

İLGİLİ HABERLER: 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 9 yıl önce

Sayın İl Başkanım bunlar öcalanla görüşen şerefsizdir diyen, ama değil görüşmek sekreterya atama noktasına gelen bir partinin mensuplarıdır.

Avatar
bozkurt 9 yıl önce

iftira yalan talan sermayesi olanları dikkate almayınız. Kurt toresi ihaneti affetmez eger susar cevap vermez iseniz bunlar konuşur.

Avatar
Beşiroğlu 9 yıl önce

Olabilir, belki söylenmiştir. Dil'in kemiği yok ki..! Hem sürc-i lisan diye müessese var..? Oraya da sığınır insan, öyle değil mi. Sonra, beşer şaşar, insan değil mi..? MHP Başkanı olmayınan, söylemiştir unutmuştur; hafıza-i beşer nis'yan ile malûl değil mi..? Hem Recep Tayyip Erdoğan kötü bir adam mı, söylense de ne mahsuru varmış, bir zamanlar bu Cumhuriyetin Başbakanıydı, şimdi Cumhurbaşkanı; hoç Gürcistan Ermenistan maciri değil. Öyle mi dostlar. Memleketimizdeki çözümün adı olması gereken, sorunun adı ve adresi Vekil, Fitnenin merkezi Vekil, TBMM de Bayburt MHP İl Başkanının söylediğini iddia ettiği: "Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan esgük etmesin" kelâmını, kimden, nereden veya nerede, ne zaman duyduğunu ve bu hususta kendisine delalat edecek fazla değil 2 AKP'li 2 Saadetli, 2 CHP'li, 10 Kürtçü şahitliğiyle delillendirmelidir. Yapamazsa şayet, ne diyelim çok da ciddiye almadığımız için; Allah seni yaptığın iftiralarınla imtihan etsin; bildiği gibi yapsın, bizden değil, inşallah

Avatar
mehdi özbekoğlı-g.başı ank 9 yıl önce

vekil bey olan sn b.özbek,tren için 17900 imzayı sayın r.tayyib erdoğana vermemiştir,
hiç çekinmeden t.b.m.m konuşuyor,imzaları hiçe saydınız,bu ayıp size yeter.

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Sayın başkan açıklamanıza birşey diyeceğim yok, hakkınız vardır. Yalnız sosyal medyadan takip ettiğimde üzücü bir duruma şahit olduğumu belirtmek isterim. Kısa bir şekilde izah edeyim. Devletçilik geleneğiniz ile ilgili konuda ayrıca erdemlik geleneğine de ben dikkat çekeceğim. Açıklamanızda bahsettiğiniz hassasiyetlere bakarak beğenir veya beğenmezsiniz tam da sizin temas ettiğiniz hususa göre Bayburt Milletvekili'ne yapılan hakaretler hakkında acaba ne düşünüyorsunuz? Bunlara göz yummak ne anlama geliyor? Açıkçası ve özetle bir Bayburtlu olarak sayfanızdaki o iğrenç yorumları okuduğumda utandım ve tiksindim.