MHP Adayı İdris Aydın, Şairler ve Yazarlar Derneği’ne konuk oldu

Belediye Başkan adaylarını ağırlamaya başlayan Bayburt Şairler ve Yazarlar Derneği’nin ilk  konuğu MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın oldu. Konuk olunan yer Şairler ve Yazarlar Derneği olunca, sohbette daha çok kültür üzerine oldu. Dernek üyeleri özellikle il tanıtımı konusunda komşu illerde basımı yapılan kitap ve broşürlere belediyelerin destek olduğunu, Bayburt'un ise bu konuda zayıf kaldığına değindi. Dernek Başkanı Eyüp Görgülü, adayları dernekte konuk etmeye devam edeceklerini ve Bayburt'tun sadece kültürel değil ekonomi, ünivetsite, yerleşim, su gibi tüm yapılması gereken konularda bilgi alış verişinde bulunacaklarını söyledi.

MHP Adayı İdris Aydın, Şairler ve Yazarlar Derneği’ne konuk oldu

MHP Adayı İdris Aydın, Şairler ve Yazarlar Derneği’ne konuk olduBelediye Başkan adaylarını ağırlamaya başlayan Bayburt Şairler ve Yazarlar Derneği’nin ilk  konuğu MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın oldu. Konuk olunan yer Şairler ve Yazarlar Derneği olunca, sohbette daha çok kültür üzerine oldu. Dernek üyeleri özellikle il tanıtımı konusunda komşu illerde basımı yapılan kitap ve broşürlere belediyelerin destek olduğunu, Bayburt'un ise bu konuda zayıf kaldığına değindi. Dernek Başkanı Eyüp Görgülü, adayları dernekte konuk etmeye devam edeceklerini ve Bayburt'tun sadece kültürel değil ekonomi, ünivetsite, yerleşim, su gibi tüm yapılması gereken konularda bilgi alış verişinde bulunacaklarını söyledi.

Bayburt MHP Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Bayburt'la ilgili birçok projeleri olduğunu, bunları bir plan ve program çerçevesinde ele alacaklarını söyledi. Aydın, seçilmesi halinde kendisinin uzmanlık alanına giren su problemini 5 ay içerisinde çözeceğini ifade etti. Kültürel değerlere sahip çıkma adına belediye bünyesinde bir kültür müdürlüğü oluşturmayı planladıklarını kaydeden Aydın, çarpık bir yapılaşmanın olduğu Bayburt'ta kentsel dönüşüm projesiyle parçalanmış şehir görünümünü ortadan kaldıracaklarını söyledi. Aydın, bu ve buna benzer yapacakları işleri halka ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapacaklarının altını çizdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KERİM ÖZBEKLER 8 yıl önce

BAYBURT ŞAİRLER VE YAZARLAR DERNEĞİ'NİN ADRESİ NASILDIR ACABA ? KENDİLERİNE ÜCRETSİZ OLARAK 1 ŞİİR KİTABI GÖNDERECEĞİM AMA ADRESLERİNİ BİLMİYORUM, TELEFON VE E POSTA ADRESİ DE BAĞLANTI KURMAMI SAĞLAYABİLİR.
KERİM ÖZBEKLER
GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR
E [email protected]