Mete Memiş resmen açıklandı

Başbakan Erdoğan açıkladı. AK Parti’nin Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş oldu.

Mete Memiş resmen açıklandı

Bayburt Postası - Başbakan Erdoğan açıkladı. AK Parti’nin Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş oldu. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen ve 21 ilin belediye başkan adayının tanıtıldığı toplantıda AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı olarak Mete Memiş açıklandı.

Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan ve 21 ilin Belediye Başkan adayının açıklandığı toplantı Bayburt adayının tanıtımıyla başladı. AK Parti döneminde Bayburt’a yapılan hizmetlerin sinevizyon gösterisiyle sunulmasının ardından konuşan Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

“Bizim iktidarımızdan önce Bayburt’ta taş üstüne taş koymamışlardı. Ama şimdi eğitimde yapılanları izlediniz. Düşünebiliyor musunuz? Bayburt’ta Fen Lisesi var! Bizden önce böyle bir şey yoktu. Bayburt’ta Anadolu var. Üniversite hakeza gelişiyor. Yapılanların hepsi dönemimize ait. Sağlıkta atılan adımları görüyorsunuz. Aynı şekilde devam ediyoruz ve Adalet Sarayı. DSİ’nin göletlerini görüyorsunuz. Ulaşımda attığımız yollar var, kararlı bir şekilde devam ediyor. Ve Bayburt, Erzurum, Gümüşhane bütün bu bağlantılar devam etti, devam ediyor. Çünkü bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya gelmiş bir iktidar var. Hiç bir ilimizi birbirinden ayırmadık, görmemezlikten gelmedik. Dedik ki 780 bin kilometrekare vatan topraklarının her yerini ihya edeceğiz.”

Erdoğan, konuşmasının ardından sırasıyla Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Belediye Başkan adayı Mete Memiş, Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal’ı kürsüye davet ederek toplu fotoğraf çektirdi.

Mete Memiş kimdir?

1964 Bayburt doğumlu. Evli ve üç çocuk babası. İlk ve orta öğretimini Bayburt’ta, lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik bölümünde tamamladı.

Mesleğe Kars/Kağızman’da başladı ve Bayburt Lisesi’nde matematik öğretmenliğinin yanı sıra müdür yardımcılığı yaptı. Ardından özel sektöre geçiş yaparak Bayburt Güven Dershanesi’nde müdür olarak çalıştı. Sonrasında Erzincan Güven Dershanesi’nde idareciliğe ve matematik öğretmenliğine devam etti.

Yirmi altı yıllık meslek hayatı boyunca, aralarında çok sayıda akademisyen, bürokrat, işadamı, doktor, mimar, mühendis, hukukçu ve öğretmenin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından, alanlarında başarılı sayısız bireyin yetişmesinde büyük emek sahibi.

AK Parti'nin kuruluş aşamasında Bayburt İl Teşkilatı'nın yapılanmasına fikirleriyle katkı sağladı. 2002 Genel Seçimleri'nde AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı oldu.

2014 Yerel Seçimler öncesi Bayburt Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Memiş, partisinin başkan adayı olarak seçildi.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiMete Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.