Liderlerin Bayburt çıkartması

Seçime sayılı günler kala siyasi parti liderlerinin Bayburt’u son  günlere  sakladığı ortaya çıktı. Daha önce gelemeyeceği açıklanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin programına Bayburt’u dahil etmesi, en büyük sürpriz oldu. Üstelik Bahçeli’nin, 25 Mart günü Gümüşhane ve Erzincan programı arasına Bayburt’u aldığı ve aynı gün 3 ile giderek miting yapacağı açıklandı. Bayburt; 23 Mart 2009 Pazartesi günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu, 25 Mart 2009 Çarşamba günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’yi, 26 Mart 2009 Perşembe günü ise Demokrat Parti Genel Başkanı Sülayman Soylu’yu ağırlayacak. Bayburt’ta seçim heyecanı ve meydan mitinglerinde diğer bir büyük sürpriz ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Liderlerin Bayburt çıkartması

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliSeçime sayılı günler kala siyasi parti liderlerinin Bayburt’u son  günlere  sakladığı ortaya çıktı. Daha önce gelemeyeceği açıklanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin programına Bayburt’u dahil etmesi, en büyük sürpriz oldu. Üstelik Bahçeli’nin, 25 Mart günü Gümüşhane ve Erzincan programı arasına Bayburt’u aldığı ve aynı gün 3 ile giderek miting yapacağı açıklandı. Bayburt; 23 Mart 2009 Pazartesi günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu, 25 Mart 2009 Çarşamba günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’yi, 26 Mart 2009 Perşembe günü ise Demokrat Parti Genel Başkanı Sülayman Soylu’yu ağırlayacak. Bayburt’ta seçim heyecanı ve meydan mitinglerinde diğer bir büyük sürpriz ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, seçim çalışmalarında Bayburt’u, son günlere sakladı ve seçime 2 gün kala Bayburt’a geleceğini açıkladı.

27 Mart 2009 Cuma günü Bayburt’ta olacak olan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi Bayburt’ta miting yapacak son lider olacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un da Bayburt’a geldiğini hesaba katarsak, bu seçimlerde Bayburt’un kıymete bindiği veyahut her parti için Bayburt’ta iddianın devam ettiği, bu anlamda da son yılların en çekişmeli seçimi olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.


Başbakan Recep Tayyip ErdoğanLiderlerin Bayburt mesaisi:

23 Mart 2009 Pazartesi: BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu
25 Mart 2009 Çarşamba: MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli
26 Mart 2009 Perşembe: DP Genel Başkanı Süleyman Soylu
27 Mart 2009 Cuma: Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.