Kobal: "Başbakan Bayburt'a gelecek"

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kısa bir süre içerisinde teşekkür için Bayburt'a geleceğini söyledi.

Kobal: "Başbakan Bayburt'a gelecek"
Bayburt Postası - 1 Kasım seçimlerindeki başarısından dolayı partililere teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kısa bir süre içerisinde teşekkür için Bayburt'a geleceğini söyledi. AK Parti Bayburt İl Başkanlığının İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda bir konuşma yapan Kobal, "Sizler sadece milletvekillerimizin seçilmesine şahitlik etmekle kalmayıp, bu tarihi anı bizzat kendi ellerinizle inşa ettiniz, rekor kırdınız. Bu başarının teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburtlu kardeşlerime olan sevgisi ve güveninin neticesinde 1 Kasım seçimleri zaferle sonuçlandıktan sonra ilk olarak Bayburt’umuza gelerek bizleri onurlandırmıştır. Bunun akabinde Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Bayburt’umuza en kısa zaman içerisinde gelerek bizleri onurlandıracaklardır"

Kobal, şöyle konuştu:

"Bizler bu dönemde de her zaman farklılığımızı gösterdik. Bunun neticesinde Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı görevini Milletvekilimiz sayın Naci Ağbal’a ve Türkiye  Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütce Komisyonu Üyesi görevini Milletvekilimiz sayın Şahap Kavcıoğlu’na vererek bizleri onurlandırmıştır"

Toplantıda Kobal'ın ardından söz alan İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, il özel idaresinin projelerinden bahsetti. Toplantıya Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Başkanı Hakan Kobal, ilçe ve belde belediye başkanları, il başkanları ve partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Bayburt un hiç bir şeye ihtiyacı yok. Daha çok oy da olsa yapılanlar zaten yapılmış. Bakanı var Cumhurbaşkanı var, başbakanı var daha ne istiyorsunuz. Herkes memnun.

Avatar
özge 8 yıl önce

bayburta muhakkak bir acemi birliği gelir ise bayburt esnafı kalkınmış olur,slm