“Kent ormanından Bayburt’a bir tane de biz yapacağız”

Esnafı ziyaret eden Gümrükçüoğlu, daha sonra AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’na geçerek burada düzenlenen toplantıya katıldı...

“Kent ormanından Bayburt’a bir tane de biz yapacağız”

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş’e destek vermek üzere hafta sonu Bayburt’taydı.

Esnafı ziyaret eden Gümrükçüoğlu, daha sonra AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’na geçerek burada düzenlenen toplantıya katıldı.



Kobal: “Sayın Başkanın aramızda olmasından dolayı çok mutluyuz”

Gümrükçüoğlu’nun Bayburt’ta olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, “Sayın Başkan seçim çalışmalarımıza destek vermek üzere Bayburt’a geldi. Trabzon’da kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Memiş: “Seçimden sonra da Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini alacağız”

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş ise “Nasipse 30 Mart seçimlerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinden Bayburt olarak yararlanacağız. Sayın Başkan bizi seçim çalışmalarında yalnız bırakmadı. Sağolsun, kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.

Polat: “Her iki belediyede hizmete devam edecek”

Başkan Hacı Ali Polat ise, Gümrükçüoğlu ile 5 yıl beraber çalıştıklarını anımsatarak, “Ak belediyecilik adına güzel örnekler sergileyen Gümrükçüoğlu’nu Bayburt’ta misafir etmekten dolayı gururluyuz. İnşallah 30 Mart sonrası Trabzon ve Bayburt kardeş belediyeler olarak hizmete birlikte devam edecektir. Her iki değerli adayımızın da seçimden yüzlerinin akıyla çıkacağı inancındayım.” Dedi.



“Karadeniz’in son durağı, Doğu Anadolu’nun başlangıcı ve Türkiye’nin en şirin kenti Bayburt’ta olmaktan mutluluk duydum” diyerek sözlerine başlayan Gümrükçüoğlu, Başbakan’ın talimatı ile Bayburt’a geldiğini söyledi.

Gümrükçüoğlu: “Başbakanımız Erdoğan, ‘2. Milletvekili olduğum Bayburt halkını ziyaret ederek selamlarımı ilet’ dedi.”

Gümrükçüoğlu, Başbakan’ın kendisine bu talimatı Rize mitingine giderken verdiğini söyledi:

“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Rize mitingine giderken beni yanına çağırdı. ‘Pazar günü ekibini alarak Bayburt’a git’, dedi. ‘2. Milletvekili olduğum Bayburt halkını ziyaret ederek selamlarımı ilet’ dedi, ‘İlk fırsatta Bayburt’u ziyaret edeceğimi de söyle’ dedi. İşte ben de Bayburt’a Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim.”

“Bayburtlu ‘Mete Memiş’ diyecektir”

“Bayburt’umuzun çok çalışkan bir milletvekili var. Çok çalışkan, çiçeği burnunda bir il başkanımız var. 5 yıl hizmet etmiş bir belediye başkanımız var ve çok heyecanlı bir teşkilatımız var. Bunları birleştirip halkın desteğini de üzerine koyduğumuz da Bayburtlu ‘Mete Memiş’ diyecektir. Bayburt Ak Parti hükümetleri döneminde yatırım aldı, yatırım almaya da devam ediyor. Bizzat Salmankaş Tüneli’nin temel atma töreninde bulundum. Bugün Salmankaş Tüneli’nde ışık göründü. Bayburt Salmankaş Tüneli ile Araklı limanına, Sürmene limanına, Trabzon hava alanına 1 saatte ulaşacak.”

“Kent Ormanından Bayburt’a bir tane daha yapacağız”

“Bayburt’a bir müjde veriyorum. Bayburt’taki kent ormanının aynısını seçildiğinde kardeşimiz Mete Memiş’in gösterdiği bir alanda yapacağız. Bayburt Belediyesi’ne gücümüz yettiğince destek vereceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Bayburt Aslandağı kadar güzel, Çoruh nehri kadar serindir. Bu ilimize hizmet etmek bize onur verecektir.”

“Başbakanımıza, ‘Bayburt heyecanla 30 Mart’ı bekliyor’ diyeceğim”

“Ben bu salondaki arkadaşlarımızın gözlerindeki ışıltıya bakarak Başbakanımıza ‘Bayburt heyecanla 30 Mart’ı bekliyor. İlk fırsatta 2. Milletvekilleri Başbakan Erdoğan’ı bekliyor’ diyeceğim.”

Gümrükçüoğlu, daha sonra Aydıntepe ve Arpalı’ya uğrayarak, Trabzon’a hareket etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin Emin 10 yıl önce

Havayolu yok, demiryolu yok, deniz zaten mümkün değil. Demiryolu Gümüşhaneden gidecek (Basından). Bayburt'a kim müjde verecek, merak konusu!

Avatar
Selim 10 yıl önce

Kendisinin Ayakları Yok mu Kendi Gelsin Seni Neden Yollamış,

Avatar
Gürbüz 10 yıl önce

Yazık..! Bayburt vekili varken, ikinci vekilin temsilcisi trabzondan geliyor. Düşündürücü değimi? Bayburt artık uyan

Avatar
Salim 10 yıl önce

Eeee... bu zihniyet değilmi ceketimi koysam kazanırım diyen... Ha ceket....Ha başka birşey.

Avatar
Safak güngör... @Bahattin Emin 10 yıl önce

Eee ama bizede kent ormanı yapacaklar...