HAS Parti Bayburt İl teşkilatı kuruldu

Teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Numan Kurtulmuş başkanlığındaki Halkın Sesi Partisi’nin (HAS Parti), Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt 'ta da il ve ilçe teşkilatı kuruldu. Gelecek yıl yapılacak olan genel seçimlere katılabilmeyi hedefleyen Has Parti’nin Bayburt İl Başkanlığı'na parti kurucular kurulu üyesi Veysel Akbaş atanırken, İlçe Başkanlığı görevine ise İsmail Bağlan getirildi.

HAS Parti Bayburt İl teşkilatı kuruldu

HAS Parti Bayburt İl Yönetim KuruluTeşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Numan Kurtulmuş başkanlığındaki Halkın Sesi Partisi’nin (HAS Parti), Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt 'ta da il ve ilçe teşkilatı kuruldu. Gelecek yıl yapılacak olan genel seçimlere katılabilmeyi hedefleyen Has Parti’nin Bayburt İl Başkanlığı'na parti kurucular kurulu üyesi Veysel Akbaş atanırken, İlçe Başkanlığı görevine ise İsmail Bağlan getirildi.

 

Bayburt HAS Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partinin hedeflerini açıklamak ve bir anlamda kendilerini tanıtmak amacıyla bir basın açıklaması yapan Bayburt HAS Parti İl Başkanı Veysel Akbaş, ülke gündeminde yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç olduğu gerçeğinden yola çıkarak yeni partiyi kurduklarını ifade etti. Akbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

HAS Parti Bayburt İl Başkanı Veysel Akbaş“Bayburt'ta yeni bir siyaset sayfasının açılmasına, yeni bir yürüyüşün başlamasına şahitlik ediyoruz. İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için bir araya gelmiş olan bu kadro, yürekten inanıyorum ki Bayburt'un geleceğini inşa edecektir. Mücadelemiz yüksek hedefler uğruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin duaları ve destekleriyle ve medeniyetimizin bize vermiş olduğu büyük güçle ayakta duracağız, bununla hayat bulacağız. Burada birçok değerli kardeşime, arkadaşıma, şükran borçlu olduğumu ifade etmek isterim. Her şeyden önce, siyasi yolculuğumuzda bize başından itibaren destek veren, en zor şartlarda beraber mücadeleyi ve yolculuğu sürdürdüğümüz bütün kardeşlerimize yürekten teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum.

Partinin kurulma aşamasında emeği geçenlere teşekkür eden Akbaş, "Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde bu partinin kurularak bugün Bayburt kamuoyunun ve sizlerin huzuruna gelmesini sağlayan, emeği ile çabası ile gece gündüz demeden bu katkıyı sunan bütün arkadaşlarıma tebriklerimi ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

Siyasi üslup olarak kavgadan uzak bir politika sergileyeceklerini dile getiren Akbaş, “Bu partiyi kuran arkadaşlarımızla birlikte adaletten hiçbir şart altında şaşmayacağız, bizim aleyhimize olsa dahi adaletin peşinde olacağız, adaletin tesis edilmesi için mücadele edeceğiz. Bu siyasi kadro sözünü hiç esirgemeden söyleyecek. Yeri gelecek sözü tam kitabın ortasından söyleyeceğiz, üslubumuzda asla kavga olmayacak, üslubumuzda asla ötekileştirme olmayacak, Halkın sesini, milletin nefesini ve medeniyetimizin bütün değerlerini hiç unutmadan haykıracağız.” dedi.

Parti Genel Merkezinin yetkisiyle 8 Kasım itibariyle resmen göreve gelen HAS Parti Bayburt İl ve İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu:

İl Yönetim Kurulu

Veysel Akbaş - İl Başkanı
Ayhan Köprücü
Erkan Şengün
Fahri Gürbüz
Talip Atıcı
H.Mustafa Uçkan
Mühter Şentürk
Nizamettin Akçay
Haydar Çilingir
Salih Zeki Çağlayan
Kerim Kırmızıoğlu
Faik Bayhan
Bahsettin Temel
Aydın Koman
A.Osman Kaymaz
Hacı Yıldırım

İlçe Yönetimi

İsmail Bağlan - İlçe Başkanı
Asef Akbaş
Murat Söylemez
A.Kadir Topsakal
Ersoy Özbek
M.Alim Yakupoğlu
Recep Baykal
Köksal Özkan
Tahir Bozkuş
Uğur Eraslan 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.