Erbakan sevgisi salona sığmadı

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Milli Görüş hareketinin lideri merhum Necmettin Erbakan vefatının 3. yılında düzenlenen bir programla anıldı.

Erbakan sevgisi salona sığmadı
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Milli Görüş hareketinin lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 3. yılında düzenlenen bir programla anıldı. Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen anma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’ndeki program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kuran tilaveti ile devam eden programa konuşma olarak katılan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Erbakan’ın hayatından kesitler sunduğu konuşmasında, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatının her anında Allah rızasını gözeten bir şahsiyet olduğunu söyledi. 

Erbakan’ın “Bizim derdimiz Müslümanların iktidarı değil, bizim derdimiz Müslümanların zihniyetinin iktidar olması” sözlerini hatırlatan Kurdaş, “Hoca hedefine kilitlenmiş bir roket gibiydi; ama sadece siyonizme karşı” dedi.

Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Burak ise, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye’deki belediyecilik anlayışının ufkunu açtığını belirterek, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partililerden çalışmalara hız vermelerini istedi.

Erbakan hocanın sohbetlerinde bulunduğunu ve kendisinden çok şeyler öğrendiğini söyleyen ifade eden Burak, “Onun bize bıraktığı siyasi anlayışla Bayburt’u yönetmeye talibiz. Artık seçimlere sayılı günler var. Tüm partililerimizden daha çok gayret bekliyoruz. İnşallah Bayburt Milli Görüş anlayışıyla yeniden buluşacaktır” dedi.

Bayburt merkez, ilçe ve belediye başkanları ile il genel meclis üyeleri adaylarının tanıtımıyla son bulan programa; Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdulmecit  Pekmezci, il, ilçe ve belde yöneticileri ile partililer katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Boş yere oylar bölünüyor hiç bişey olacağı yok!!!

Avatar
Numan doğan 10 yıl önce

O yüzden oyları bölmeyelim Saadet'te birleşelim

Avatar
Mustafa Mıstık 10 yıl önce

Sen öyle zannet bakalım ne olacak AYŞE hanım.......

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İnşallah Bayburtumuzu kurtarırsınız.

Avatar
Özcan Çoruh 10 yıl önce

Erbakan, "Sen Türk'üm doğruyum, çalışkanım dersen, benim Kürt kardeşim de, ben daha doğruyum, daha çalışkanım, der" diye, Bingöl meydanında konuşan adamdır. RTE'yi bu milletin başına bulaştıran da odur, onun tezgahından yetişenlerin hali bu işte. Bayburt'u bu zihniyet kurtaramaz, Bayburt bu zihniyet yüzünden karanlıkta.