“Cevabı millet verecek“

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Türkiye gündemindeki konuları değerlendirdi. Bayburt Belediyesi araç tanıtım programında yaptığı konuşmada, 17 Aralık’ta başlayan ve 3 bakanın istifasına da sebep olan operasyonları sözde yolsuzluk operasyonu olarak niteleyen Özbek, “Her yıl iktidarı ve başbakanı indirmek için sandığın dışında başka farklı şeyler getiriyorlar. Sözde yolsuzluk operasyonu ile dış mihrakların oyunu ile başbakanı, hükümeti yıkma operasyonu başlatıldı...

“Cevabı millet verecek“
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Türkiye gündemindeki konuları değerlendirdi. Bayburt Belediyesi araç tanıtım programında yaptığı konuşmada, 17 Aralık’ta başlayan ve 3 bakanın istifasına da sebep olan operasyonları sözde yolsuzluk operasyonu olarak niteleyen Özbek, “Her yıl iktidarı ve başbakanı indirmek için sandığın dışında başka farklı şeyler getiriyorlar. Sözde yolsuzluk operasyonu ile dış mihrakların oyunu ile başbakanı, hükümeti yıkma operasyonu başlatıldı. Biz millet olarak akıllı olmamız gerekiyor. AK Parti, Tayyip Erdoğan’ı eğer istemiyor isek sandıkta gerekli cevabı veririz. Bu millet nasıl Tayyip Erdoğan’ı başbakan yaptıysa başbakanlıktan da ancak bu millet indirir. Başka kesimlerin indirme gücü de olmaz. Milletimizi de görüyoruz işte Sakarya, Trabzon, Samsun, Giresun ve dünkü İstanbul karşılamasında. Bu milletin kendi seçmiş olduğu başbakana nasıl sahip çıktığını gördük” dedi.

Parti kapatma davası, Balyoz, Ergenekon, 28 Şubat davalarının AK Parti iktidarını hedef alan olaylar olduğunu belirten Özbek, “Mayıs ayında bizim Merkez Bankası’nda 135 milyar dolar paramız var. Faizler 4,5’a inmiş. 4 tane kredi derecelendirme fonu artı değer bildirmiş, enflasyon düşmüş, dolar bin 700 lira, ekonomi tam takır devam ediyor. 3. hava limanının ihalesini yapmışız. 3 köprünün ihalesini yapmışız. Kanal İstanbul’u hayata geçirmenin planlarını yapmışız. Her taraf şantiye olmuş. Bir de baktık 3 tane ağaçtan dolayı Türkiye birbirine girdi. Son yapılan operasyonla, sözde operasyonla, yok efendim şöyle bir şey vardı, böyle bir şey vardı diyerek karalama kampanyasıyla ekonomi yine dibe çöktü. Gezi ile son olayın Türkiye’ye maliyeti 100 milyar dolar. Kimi cebinden gitti? Bizim cebimizden gitti. Kim kazandı? Faiz lobisi kazandı. İsrail destekçisi, Amerikan destekçisi, faiz lobisi  paraları cebe indirdiler” diye konuştu.

Konuşmasında İslam alemindeki karışıklığa da dikkat çekerek, bazı kesimlerin Müslümanların gelişmesini istemediğini belirten Özbek, "İslam coğrafyasının geri kalması için kardeş kavgası yaptırdılar bize. Osmanlı'ya bakın, Menderes’e bakın, Özal’a bakın, Tayyip Erdoğan’a bakın, Mısır’a bakın, Suriye’ye bakın. Avrupa’da,  Amerika’da her şey güllük gülistanlık. Hiç problem yok. Hep biz de nifak, problem var. Niye? Bazı kesimler Müslüman toplumun gelişmesini istemiyor. Biz de inşallah bu oyuna gelmeyeceğiz. Kardeş kavgası yaşatmayacağız bu memlekete. Herkes bir adım geri atacak. Herkes fitnenin önüne geçecek. Bu hususta bu millet gerekli cevabı inşallah sandıkta verecektir." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbekAK Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

sn özbek,bu konuşmaları,g.hane m.vekili sn f.üstün yapmıyor,ne yapıyor,trenin
g.haneden geçmesini sağladı,belediyesi mhp,li olduğu halde,ama sizler ne yapıyor
,hiç.?,bayburtun ekonomik olan demiryolunu*projeye ilave ediniz,seni takdir ederiz

Avatar
yusuf hakkıbil 10 yıl önce

gümüşhanede ,g.hane m.vekili sn feramuz üstün beye,rica ettik,şöyle,asya karadeniz tren hattı projesine bayburt ilinin dahil edilmesini rica ettik,verdiği cevap,vekilinize
söyleyin dedi ve hiç ilgilenmedi,sn b.özbeke duyrulur.

Avatar
h.ali osmanağa 10 yıl önce

sayın seyirciler,gümüşhanalılarmı işgüzar,yoksa baybırtlılarmi,a.cevap,trene sor.!.???