Büyük Birlik Partisi başkan adayını açıkladı: H. Haluk Akkoyunlu

Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığı, Bayburt Belediye Başkanlığı için H. Haluk Akkoyunlu’yu aday gösterdi. Tanıtım toplantısı için Bayburt’a gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "Milli ve yerel iktidara, bu milletin ihtiyacı vardır" dedi. Bayburt Öğretmen evinde gerçekleşen basın toplantısında BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, yerel seçimler sonrası Türkiye de kısa bir süre içerisinde genel seçimlerin yapılacağını iddia etti. Bir hafta içerisinde seçim bürolarını açarak halkla Hayrettin Haluk Akkoyunlu’yu buluşturacaklarını söyleyen Gündoğdu; aday belirleme sürecine de değindi:

Büyük Birlik Partisi başkan adayını açıkladı: H. Haluk Akkoyunlu

Büyük Birlik Partisi adayı H. Haluk Akkoyunlu: “Heyecanımız, sevdamız ve aşkımız Bayburt'tur”Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığı, Bayburt Belediye Başkanlığı için H. Haluk Akkoyunlu’yu aday gösterdi. Tanıtım toplantısı için Bayburt’a gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "Milli ve yerel iktidara, bu milletin ihtiyacı vardır" dedi. Bayburt Öğretmen evinde gerçekleşen basın toplantısında BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, yerel seçimler sonrası Türkiye de kısa bir süre içerisinde genel seçimlerin yapılacağını iddia etti. Bir hafta içerisinde seçim bürolarını açarak halkla Hayrettin Haluk Akkoyunlu’yu buluşturacaklarını söyleyen Gündoğdu; aday belirleme sürecine de değindi:

"Büyük Birlik Partisi olarak Bayburt’ta 15 gündür istişare içerisindeyiz. Bu toplantılar sonucunda ilk önce BBP İl Teşkilatının yeniden yapılandırılması, ardından mutlaka bir belediye başkan adayı çıkarmayı ve bu adayında ipi göğüsleyecek biri olması kararına vardık. Bayburt Belediye başkan adayımızın vardır ve Allah’ın izniyle ipi göğüsleyecek bir adaydır.
Belediye Başkan adayımız çok derin bilgileri olan ve Bayburt’u en iyi bilen isimlerden biridir. Önümüzdeki seçim süreci içerisinde, en deneyimli adaylardan biri olduğunu sizlere gösterecektir.”

BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hayrettin Haluk Akkoyunlu ise konuşmasına AKP’de gördüğü ve hissettiği adaletsizliğe değinerek başladı. Akkoyunlu, şöyle konuştu:

"Bu şarkı burada bitmez diyerek yola çıktık. Amaç hizmet etmek ise bunun yeri yurdu yoktur. Adalet dediler, adaletsiz davrandılar, adaletsiz davrandılar adalete sığındık. Seçmenden aldıkları güçle, seçmeni hiçe saydılar seçmene dayandık. Bizim hizmet için burada olduğumuzu ve 29 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Gençosmanlar diyarından inşallah bir meşalenin yanacağını ve hep birlikte bu meşaleyi yakacağımızı, bu meşalede hizmete susamış halkımıza ışık tutacağını milletimize arz ediyoruz.

Milliyetçiliğin, maneviyatın, mukaddesatın kalesi olan Gençosmanlar diyarı Bayburt ilinden inşallah 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde o meşaleyi hep birlikte Bayburt Saathane meydanında yakacağız. Ve Cenab- ı Allah inşallah o kıvılcımı Gençosmanlar diyarı Bayburt iline de nasip edecek. Bayburt ile ilgili -43 yıldan beri bu memlekette yaşayan ve belediye de 4,5 yıldan beri görev yapan biri olarak- Bayburt’u şaha kaldıracak, çalışanı ile barışık, halkıyla iç içe, el ele, gönül gönüle, sorun üreten değil sorunların üzerine giden bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduk. Türkiye’nin en çalışkan belediyesi biz olacağız.

Bilindiği üzere Bayburt, havasıyla suyuyla meşhurdur. Ancak ne yazık ki içilecek bir suyumuz olduğu söylenemez. ‘Acil Eylem Planı’ olarak, şehir şebekesini daha önceden büyüklerimizin yapmış olduğu aspes borularından acilen kurtarıp, şehrimize içilebilen suyu kavuşturacağız.

İlimizin yapısı ortada. Burada hayali şeylerle, afaki söylemlerle seçmenimizin karşısına çıkmayacağız. Yapacağımız işleri anlatarak, plan ve projelerimizle, güler yüzlü belediyecilik anlayışımızla, 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Başkanlığa değil; mevkiye, makama değil, seçmenimizin halkımızın hizmetkarlığına sevdalandık. Heyecanımız, sevdamız, aşkımız Bayburt'tur. Bizler hizmet için buradayız. Memleketime hizmet edeceğim günleri sabırsızlıkla beklemekteyim.”

Aday tanıtımı toplantısında, ayrıca BBP İl Başkanlığına yeni atanan Kadir Handekli ve BBP Aydıntepe İl Genel Meclis Üyesi Adayı Numan Şahin de basına tanıtıldı.

H. Haluk Akkoyunlu kimdir?

BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Haluk Akkoyunlu, 1966 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt’ta tamamladı. 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünü, 1997 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Bayburtspor da uzun yıllar futbol oynadı.

14 yıl Bayburt Cumhuriyet Savcılığında Zabıt Katipliği Bilgi İşlem Şefliği ve Bilgi İşlem Müdür Vekilliği yaptı. 13 Nisan 2000 tarihinde Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği kurucu üyeleriyle birlikte bu derneği kurup 8 yıl yine aynı derneğin başkanlığını üstlendi. Orta derecede İngilizce bilen Hayrettin Haluk Akkoyunlu, doğduğu günden itibaren Bayburt ilinde yaşamaktadır. Evli ve 3 çocuk babası olan BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı Akkoyunlu, istifa etmeden önce 4,5 yıl Bayburt Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.