Bölen, Akbaş’a destek verdi

Saadet Partisi Bayburt eski Belediye Başkan adayı Lütfü Bölen, AK Parti Bayburt Belediye Başkan aday adayı Veysel Akbaş’ın üniversiteli öğrencilerle bir araya geldiği programa katıldı. Programda söz alan Bölen, Akbaş’la siyaseten bir geçmişlerinin olduğunu ve bu süreçte kendisinin yanında olduğunu söyledi...

Bölen, Akbaş’a destek verdi

Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt eski Belediye Başkan adayı Lütfü Bölen, AK Parti Bayburt Belediye Başkan aday adayı Veysel Akbaş’ın üniversiteli öğrencilerle bir araya geldiği programa katıldı. Programda söz alan Bölen, Akbaş’la siyaseten bir geçmişlerinin olduğunu ve bu süreçte kendisinin yanında olduğunu söyledi. Programda CHP'den, AK Parti'ye geçen gençlere parti rozeti takıldı. 2014 yılında yapılacak olan seçimler için AK Parti’den aday adayı olan Akbaş, üniversiteli öğrencilerin katıldığı bir proje tanıtım kokteyli düzenleyerek daha önceden kamuoyuyla paylaştığı 17 proje hakkında bilgi verdi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda konuşan Veysel Akbaş, “Siyaseti dünde, bugünde, yarında inandığımız değerler için ve kıymetli halkımız için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Projelerini 6 aylık bir çalışma ve 11 kişilik bir ekiple hazırladığını belirten Akbaş, aday olması halinde 5 aylık bir sürede projelerin detaylandırılacağını ve seçilmesi halinde ise projeleri 5 yıl içinde hayata geçireceklerini söyledi.

Akbaş, yaklaşık bir saat süren proje tanıtım toplantısında öğrencilerin sorduğu soruları da cevapladı.

Öte yandan program sonunda Veysel Akbaş’a destek vermek için CHP Gençlik Kolları’ndan istifa eden bir grup gence Veysel Akbaş ve Saadet Partisi Bayburt eski Belediye Başkan adayı Lütfü Bölen tarafından AK Parti rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.