Bayburt’a girişinde karşılama istemedi

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yarın Bayburt’ta.

Bayburt’a girişinde karşılama istemedi
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yarın Bayburt’ta. 

MHP Bayburt teşkilatı, Genel Başkan Bahçeli’ye coşkulu bir karşılama programı hazırlıyordu ama Bahçeli’den gelen “karşılama istemiyorum” talimatı üzerine bu hazırlıktan vazgeçildi.

22 Mart 2014 Cumartesi günü (yarın) Erzurum mitinginin ardından Bayburt’a hareket edecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 15.00’da Bayburt’ta olacak ve Saat Kulesi meydanından halka hitap edecek.

Anahtar Kelimeler:
BayburtMHPDevlet Bahçeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 10 yıl önce

Arkadaş DEVLET geliyor ben gidemiyorum çok üzgünüm küçük bir kaza geçirdim evden çıkamıyorum ama inanın canı gönülden tüm kalbimle yanınızdayım :(

Avatar
Ezgi Asan 10 yıl önce

Sevgili Bayburtlular size yakisan bir şekilde Bozkurt Genel Baskanimizi karsilayin, o DÜRÜST adami. Allah'in izniyle Bayburt bizim olacak, su eskilere ise yaramazlara yillardir sizi oyalayanlara yasakci zihniyete bir dur diyin Ya Allah Bismillah.