Bayburt Ülkü Ocakları, Bahçeli için Tunceli'deydi

Bayburt Ülkü Ocakları, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Tunceli’ye yaptığı ziyarette yalnız bırakmadı.

Bayburt Ülkü Ocakları, Bahçeli için Tunceli'deydi
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Tunceli’ye yaptığı ziyarette yalnız bırakmadı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Bayburt Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Oğuzhan Okutmuş, Bayburt Üniversitesi Öğrenci Koneyi Başkanı Barbaros Çeçen, teşkilat mensupları Ali Büyükkara ve Kürşat Can Tunceli ziyaretine katılarak, Bahçeli’nin programını takip etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'la görüşen Bayburt heyeti, Tunceli Valiliği ziyareti ve Yunus Emre Camii’nde kılınan Cuma namazında Bahçeli ve ekibine eşlik etti.

Kılıç: “Türkiye biziz, biz Türkiye’yiz”

Tunceli ziyareti hakkında gazetemize açıklamada bulunan İl Ocak Başkanı Muhammet Kılıç, “Ziyaretimiz gayet güzel ve anlamlı oldu. Ankara’da konuştuklarını Türkiye’nin her yerinde konuşan sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Tunceli'de yaptığı konuşmada, “1937 ve 38'de Tunceli’de baş gösteren meseleler bir isyandır ve bu isyana karışanlar devrin bölücü teröristleridir. Hiçbir teröristin dini milliyeti mezhebi etnik kökeni önemli olmayacak ve önemli sayılmayacaktır” demiştir. Ve oraya gidemez diyenlere iyi bir cevap vermiştir. Biz Anadolu topraklarının çaresiyiz. Ülkücü Hareket olarak her zamanki gibi insanımızla kucaklaşıyoruz ve kucaklaşmaya da devam edeceğiz. Biz buradayız, Türkiye biziz, biz Türkiye'yiz” dedi.

Kılıç, Bayburt heyeti olarak Tunceli’den Elazığ’a geçtiklerini ve Genel Başkan Bahçeli’yi Ankara'ya uğurladıktan sonra Bayburt’a döndüklerini belirtti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulvahap eşiyok 9 yıl önce

Çakı gibi çocuklar hepsi. Aferim size.