Başbakan Yıldırım Bayburt'a geliyor

Bayburt hafta sonu yoğun bir siyasi hareketliliğe hazırlanıyor. İşte detaylar..

Başbakan Yıldırım Bayburt'a geliyor
Bayburt Postası - Bayburt hafta sonu yoğun bir siyasi hareketliliğe hazırlanıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın cuma günü itibariyle Bayburt'ta olacağı ve hafta sonunu Bayburt'ta geçireceği, Başbakan Binali Yıldırım'ın ise pazar günü Bayburt'ta olması bekleniyor.

Yıldırım'ın Başbakan olarak Bayburt'a yapacağı bu 'ilk' ziyarette önemli açıklamalar yapması bekleniyor...

Şu ana kadar yapılan resmi açıklamalarda Başbakan Binali Yıldırım'ın 6 Kasım 2016 Pazar günü Bayburt'a geleceği ve saat 12.00'da Saat Kule Meydanı'nda vatandaşlar ile bir araya geleceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1000 Ali 7 yıl önce

Tren getireceğim der.Verir gazı gider.Bİz de yeriz.

Avatar
GELMESİNLER BU YOLLARDA GELMESİNLER 7 yıl önce

Bu kadar rezalet bir yolları olan şehir görmedim doğalgaza ikinciyi kazıyı yaptıran fiyatlara zammı basan , yetmiyo diye bidaha eşen rezaleet bir yer görmedim yazıklar olsun

Avatar
seko69 7 yıl önce

Sayın Başbakan gelip toplu açılış yapacak.. lakin öyle yatırımlar yaptıklarını anlatacak ki sanırsınız Bayburt Paris olmuş/olacak dersiniz. ama gel gör ki bu şehir diye bilinen yerleşim yeri hala eski bayburt, hala mezra görünümünde.. hala günü kurtarmanın peşinde..

Avatar
ekren keskin 7 yıl önce

bir bacasi tûten fabrika gerek enaz 2000 3000 kişi calişmali yapîlmadî góce mahkum ettiler bizi dagîldi Tûrkiyenin en saglam aile bagına sahip olan insanlar yaziktır gûnehtir bu gûn Bu Hûkûmetten Ak parti iktidarından Bir Bakanımız var halkimız bunu istemeli ve artik yeter demeli

Avatar
Mağdur 7 yıl önce

İş olmayan bir memlekette işkur diye bir yerin olması gereksiz bir durum en azindan kapatin gitsin. Ekmek bulamıyoruz artık memlekette. Bayburtta yüzlerce genç görüyorum işi olmayan yazık günahtır o gençlere. Eger bu memleketin nüfusunu artirmak istiyorsaniz önceliğimiz universiteli ogrencileri kampayalarla nufus kaydını buraya aldirmalarindan ziyade kendi evlatlarimiza istihdam saglamaliyiz en azindan birakip gitmezler.

Avatar
YAZIN İŞKURU DA YAZIN 7 yıl önce

istihdamın olmadığı memlekette Allah razı olsun diyebildiğimiz, binlerce gariban kişinin ekmek yediği İŞKUR birkaç esnafın sömürge sistemine eleman bulunamamsı nedeniyle mi artık eleman vermiyor, yazıktır günahtır memlekette iş yok aş yok hiçbişe yok bari üç beş kişinin ekmeği ile oynamayın

Avatar
Ahmet Çağıldak 7 yıl önce

Korkuyorum! Çünkü yanlışlar henüz bitmedi.

Avatar
hatice 7 yıl önce

Gelsin