AK Parti'nin başkan adayı belirlendi!

AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı belirlendi. İktidar partisinin 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yarışacak ismi ortaya çıktı. AK Parti Genel Merkezi tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen ve merakla beklenen aday belirleme çalışmalarında Bayburt için adı geçen başkan adayının Mete Memiş olduğu öğrenildi.

AK Parti'nin başkan adayı belirlendi!

Bayburt Postası - AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı belirlendi. İktidar partisinin 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yarışacak ismi ortaya çıktı. AK Parti Genel Merkezi tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen ve merakla beklenen aday belirleme çalışmalarında Bayburt için adı geçen başkan adayının Mete Memiş olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı illerin başkan adaylarını açıklayacağı grup toplantısına çağrılan ismin Mete Memiş olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal’ın aday adaylardan Mete Memiş ile birlikte Ankara’ya çağrıldığı belirtildi.

Memiş’in, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak 3 Aralık’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

 

Anahtar Kelimeler:
AK PartiMete Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.