AK Parti’den birlik beraberlik yemeği

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı il genelindeki teşkilatların katıldığı bir yemekli toplantı gerçekleştirdi. Beyzade Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda yapılan konuşmalarda gündem konularına değinildi...

AK Parti’den birlik beraberlik yemeği
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı il genelindeki teşkilatların katıldığı bir yemekli toplantı gerçekleştirdi. Beyzade Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal yaptı. Kobal, seçimlere 3 ay kala çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "Heyecanınız gözlerinizden, gücünüz yüreğinizden anlaşılıyor. Dışarıdaki ve içimizdeki düşmanlara fırsat vermeyeceğiz. Teşkilatımızın bütün birimlerinin çok çalışarak küskünlüklere, dargınlıklara yer vermeden gidilmedik yer, gidilmedik işyeri kalmayacak. Başarıya ulaşacağız" dedi.

“Gün Başbakana sahip çıkma günüdür”

Kobal, Türkiye gündemini alt üst eden operasyonlara da değindiği konuşmasında “Bugün Başbakanımıza sahip çıkma günüdür. Bugün başbakanımıza sahip çıkmazsak tarihten ibret almadığımıza yanacak bir zamanımız da olmayabilir. Biz bir milletiz. İmanımız bir, sevinicimiz bir, acımız bir. Gayemiz aynı, vicdan bir. Ortada sine çarpıyor. Cihan yıkılsa emin olun bu dik duruş sarsılmaz" diye konuştu.

Bayburt Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş ise, 30 Mart yerel seçimlerinin dünya ölçeğinde düşünülmesini, Başbakan Erdoğan'a itibarsızlaştırma faaliyeti içerisine girildiğini, bundan dolayı da Bayburt halkı olarak Başbakan Erdoğan'a en güzel desteğin verilmesi gerektiğini söyledi.

“Eskinin tasfiyesi değil, yeninin inşası”

Memiş, yerel seçimlere plan ve projelerle girileceğini söylediği konuşmasında, "Seçimlere lafla girmiyoruz. Bu anlamada Belediye başkanımızın çalışmalarını 30 Mart 2014 itibariyle Allah nasip eder fırsat verirse kaldığı yerden devam ettireceğiz. Eksik olanları tamamlayacağız. Devam edenleri aynı şekliye takip edeceğiz. Yapılmamış olanların da yenilerini ekleyeceğiz. Biz şuna inanıyoruz. Eskinin terkiyle, tasfiyesiyle değil yeninin inşasıyla meşgul olacağız" ifadelerini kullandı.

Polat: “Hizmetler devam etmeli”

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise, Türkiye genelinde belediyeciliğe 'Ak Belediyecilik' anlayışı ile bir ivme geldiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Bir yola çıktık ve devam ediyoruz. Belediyecilik bizim işimiz. Belediyecilik halk belediyeciliğine inanan insanların işi, insanı önceleyenlerin işi. Yaratıcının rızası için hizmet etmek isteyenlerin işi. İnsanların en hayırlısının insanlara hizmet olduğunu bilenlerin işi. Belediyeciliğimiz 2014-2019’a kadar da inşallah devam edecek. Bu yoldan dönüş yok. Yaptığımız hizmetler ortada. Bayburt’un kronikleşmiş meselelerini 10 senede yerine getirmeye gayret ettik. Her belediye başkanının kaçtığı Bekir Beyin de katı atık tesisini başlattığı altyapı işine başladık. Dönemimizde  kanalizasyon işine başladık. Atık su arıtma tesisinin ihalesini yaptık. İçme suyu şebekesinin ihalesini yapmak üzereyiz. Doğalgazı 50 aboneden aldık,Türkiye’nin en çok kullanılan yeri haline getirdik. 2009’daki su isale hattını devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle 2011 yılında tamamlamayı Rabbim nasip etti. Bu işlerin devam etmesi için yine bu işin bizim elimizde kalması gerekiyor."

5 yılda yaptığı hizmetlerin yüzde 75’ini iktidar belediyesi olduğu için yapabildiğini söyleyen Polat, "5 sene içerisinde ortaya koyduğum hizmetlerin yüzde 25’ini ancak belediyenin öz kaynakları ile kendi imkânları ile yaptım. Yüzde 75’ini tamamen iktidarın yanında bir belediye başkanı olmakla yaptım. Genel müdürlüklerden ve İstanbul Belediyelerinden aldığım yaklaşık 10 milyonluk, trilyonluk hizmeti bununla açıklamak mümkün. O zaman Bayburt bu hizmet kervanını devam ettirmek zorundadır" dedi.

30 Mart’ta yapılacak seçimlerin normal bir yerel seçim olmaktan çıktığını, Türkiye’ye ve Başbakan’ın üzerinde oynanan oyunun bozulmasına vesile olacağını belirten Başkan Polat, bu sürecin mutlaka AK Parti zaferi ile sonlanacağına inanadığını sözlerine ekledi.

Toplantıya; Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, Belediye Başkan adayı Mete Memiş ve partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öz bayburtlular 10 yıl önce

allah aşkına treninin müjdesini veriniz,yemekleri bayburt sevdalıları ikram eder,yeterki
ekmeğin ham maddesi ulaşımdır,en hesaplısıda trendir.(ekonomi dergilerini)okumalıyız
g.hane kelkit ve trebolular bunun için *önem verdiler*anlayınız artık*?

Avatar
y.karslıoğlu 10 yıl önce

sayın okuyucular gümüşhanalılarmı işgüzar,baburtlularmı,a.a.trenden belli olmıyormi.