AK Parti’de temayül heyecanı

Bayburt AK Parti’de il ve ilçe belediye başkan aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılıyor. Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen temayül yoklamasında Bayburt merkez için 166, Aydıntepe için 67, Demirözü için ise 59 oy kullanılacak. Saat 10.00 gibi başlayan oy verme işlemi saat 15.00’te sona erecek...

AK Parti’de temayül heyecanı

Bayburt Postası - Bayburt AK Parti’de il ve ilçe belediye başkan aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılıyor. Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen temayül yoklamasında Bayburt merkez için 166, Aydıntepe için 67, Demirözü için ise 59 oy kullanılacak. Saat 10.00 gibi başlayan oy verme işlemi saat 15.00’te sona erecek.

Bayburt Belediye Başkan aday adayların tamamının katıldığı temayül yoklamasına AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti MYK üyesi Asuman Erdoğan, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Akbaş ve partililer katıldı.

AK Parti Bayburt İl Başkan Vekili Mustafa Akbaş, burada yaptığı konuşmada, temayül yoklamasının belediye başkan adaylarının belirlenmesinde teşkilatların görüşlerini almak için yapıldığını söyledi.

Akbaş, sandıklarda kullanılan oyların genel merkeze götürüleceğini ve değerlendirileceğini kaydederek, "Diğer kriterlere eklenecek temayül sonuçlarına göre belediye başkan adayları belirlenecek" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.