AK Parti’de devir teslim

AK Parti’de  devir teslim töreni gerçekleşti. Dün AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni il başkanı olarak atanan Hakan Kobal, yetki belgesini eski İl Başkanı Yusuf Elçi’nin elinden aldı.

AK Parti’de devir teslim

Bayburt Postası - AK Parti’de  devir teslim töreni gerçekleşti. Dün AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni il başkanı olarak atanan Hakan Kobal, yetki belgesini eski İl Başkanı Yusuf Elçi’nin elinden aldı.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Yusuf Elçi, Raci Bayrak, Metin Bulunmaz, Mete Memiş ve Selami Zeybek, il, ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, “Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylarımıza birlik ve beraberlik içerisinde partimize yakışır bir şekilde sürece katkı sağlamalarını ve seçilecek belediye başkanımıza destek olup yerel seçimlerden başarılı ve yüzümüzün akıyla sonuçlandırmamızı Allah’ım bizlere nasip etsin” dedi.

AK Parti’de aday fazlalığının demokratik olgunluğun, çok renkliliğin bir göstergesi olduğunu söyleyen Kobal, “Biz bundan mutluluk duymaktayız. Neticede genel merkezimiz tarafından bir kişi aday gösterilecektir. Ve o aday AK Parti’nin adayı olacaktır. Kırgınlık, dargınlık bizim siyasi geleneğimizde bulunmamaktadır. Dolayısı ile kim aday gösterilirse hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde onu destekleyeceğiz” diye konuştu.

Kobal, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:

“Ülkemizin ve özellikle ilimizin basiretli idarecilerle çalışmasına ihtiyaç olduğu ve birlikteliğe çok daha fazla gereksinim duyduğumuz bu günlerde şahsım ve oluşturulacak yönetim kurulumuza güvenen destek veren tüm kurullarımıza milletvekilimize ve Allah’ın bizlere ve memleketimize bir lütfu olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup etmemek için, 'durmak yok, yola devam' diyoruz."

AK Parti’den Belediye Başkanı aday adayı olduğu için il başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Elçi ise, Hakan Kobal’a başarılar dileyerek yetki belgesini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.