AK Parti'den İstanbul çıkarması

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, İstanbul'da hemşerileriyle bir araya geldi... İşte detaylar...

AK Parti'den İstanbul çıkarması
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, İstanbul'da hemşerileriyle bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi ve Bayburt Kültür Yardım Derneği'nin organizasyonu ile Bağcılar Halk Sarayı'nda gerçekleşen buluşmaya adayların yanı sıra Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Alim Erdemir, meclis üyeleri ve dernek başkanları katıldı. 

Buluşmanın açılış konuşmasını yapan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, özellikle 7 Haziran seçimlerinde Bayburtlu adayların çokluğuna dikkat çekerek, mecliste en az 6 Bayburtlu milletvekili olabilme ihtimalinin altını çizdi. Bayburt'un ve Bayburtlunun artık bir "marka" olduğunu vurgulayan Kılıçaslan, "Ülkenin ihtiyacı varsa, Bayburtlu güvenilebilecek bir markadır. Ben bu anlamda hemşerilerimle gurur duyuyorum" dedi. 

İkametgah taşıma projesinde, en başarılı derneklere "umre" sözü verdiklerini söyleyen Kılıçaslan, "bu sözün yerine getirilme noktasında, şimdi biz de 2. vekilden söz istiyoruz" dedi. Salonda gülüşmelere neden olan bu açıklama sonrası, tüm gözler Bünyamin Özbek'e çevrildi.



Özbek: "Ne yaptınız diyorlar ya! 4 yılın hesabını veriyorum..."

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk'ün de birer konuşma yaptığı gecenin en uzun konuşmasını ise Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek yaptı. 

"4 yılın hesabını veriyorum" diyerek konuşmasına başlayan Özbek, milletvekilliği yaptığı 4 yıl içinde Bayburt'a kazandırılan tüm yatırımları tek tek anlattı ve daha fazlası için destek istedi. "Cumhurbaşkanımız Bayburt'a geldiğinde Bayburt'un ikinci Milletvekiliyim dedi ve biz bunun çok faydasını gördük" diyen Özbek, Bayburt'ta yine rekor kıracaklarının altını çizdi. Nüfus artışı ile birlikte Bayburt'un milletvekili sayısının yeniden 2'ye çıkması hakkında da konuşan Özbek, öncelikle bu sonuçta emeği olan derneklere ve dernek başkanlarına teşekkür ederek, "bu başarılı çalışma 2. vekilin yeniden kazanılmasından daha çok Bayburt'a aktarılacak yatırım payının yükselmesine vesile olacaktır" dedi.

Ağbal: "Bayburtlu havaalanı ve hızlı tren istiyor"

Gecede, İstanbul'da yaşayan hemşerileri ile ilk defa bir araya gelen Naci Ağbal, yaptığı konuşmada Bayburt'tan uzak kaldığı 42 yıl içerisinde yaptığı hizmetlere değindi. Bayburt'tan uzak olmadığını, Bayburt'un sorunlarına her zaman katkı sunmak için çaba harcadığını açıklayan Ağbal, Bayburt'tan adaylığının ise büyük bir onur olduğunu söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bayburt mitinginde verdiği sözleri aktaran Ağbal, "Bunlar yetmez, İstanbul'da yaşayan Bayburtlu hemşerim Bayburt'a hızlı ve seri gitmek istiyor. Bu ne demek? Havalanı ve hızlı tren istiyor. Bütün bu yatırımların Bayburt'a gelmesi için büyük çaba sarfedecek ve taleplerinizin takipçisi olacağız. 4 yıl sonra da tıpkı Bünyamin Özbek beyin yaptığı gibi, gelip burada sizlere verdiğimiz sözlerin hesabını vereceğiz." 

Ayrıca; Milli Savunma Bakanı ile görüştüğünü açıklayan Ağbal, askeri konuda Bayburt'un beklentilerini ve daha fazlasını bizzat Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Bayburt'a gelerek açıklayacağını söyledi. Ağbal, Bakan Yılmaz'ın 20 Mayıs 2015 tarihinde Bayburt'ta olacağı bilgisini de verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.