Yumak'tan seçim değerlendirmesi

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Fatih Yumak seçim sonuçlarına dair yazılı bir açıklama yaptı.

Yumak'tan seçim değerlendirmesi
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye başarılar dileyen Yumak, Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedeflere ulaşmak için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyledi. Yumak, “Bizim için bu davanın bir neferi olmak her türlü paye, makam ve mevkinin üstündedir” dedi.
İşte Yumak’ın açıklaması:

"HAYIRLI OLSUN BAYBURT...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin başta Bayburtumuz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu süreçte karşılıklı iyi niyet ve saygı çerçevesinde yarıştığımız tüm adaylarımıza teşekkür ediyor, halkımızın teveccühü ile Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Hükmü Pekmezci Beyefendiye görevinde başarılar diliyorum.

Geride bıraktığımız yoğun seçim sürecinde, partimize ve şahsıma destek veren vermeyen tüm hemşerilerime, bizimle yol yürüyen, emek veren, alın teri döken, gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle yol ve dava arkadaşı olmaktan her zaman onur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Büyük Türkiye idealine katkı sağlamak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için bu davanın bir neferi olmak her türlü paye, makam ve mevkinin üstündedir.

Saygı ve muhabbetlerimle…"

Anahtar Kelimeler:
AK PartiFatih Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kalendeer 5 yıl önce

Üzülme 4 sene sonra yüne süpriz yapar millet vekili olursun

Avatar
Ahmet Çağıldak 5 yıl önce

Sayın Yumak sizi bu tavrınız nedeniyle içten kutluyorum. Diliyor ve umuyorum ki partiniz de sizin gibi demokrasiye inanır ve liyakata saygı duyar!

Avatar
bayburtlu 5 yıl önce

BU SEÇİMİ KAYBETBESİNDEKİ EN BÜYÜK FAKTÖR SEDDAR SAKA OMUŞTUR MİLLETE HAKARET ETMENİN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEDİ AK PARTİ VE HALA BU ŞAHIS YÖNETİMDE

Avatar
alparslan 5 yıl önce

hükmü başkan hak adaletten taviz vermeyen gönül insanı halk adamıdır her kesimden oy alarak başkan oldu Allah hayırlı etsin ülkemize bayburtumuza reisin sayesinde oy alma dönemi bitmiştir ama bayburt halkı reise sevdalıdır reisinin emrindedir türkmen beyi devlet beyide canı gönülden sevmektedir reisin en büyük destekçisi türkiye sevdalısı bayburt torunudur devlet bey demekki bayburt halkı artık yapılan yanlış siyasete müsade etmiyor

Avatar
Ahmet Ahmetoğlu 5 yıl önce

Sayın Yumak; eminim ki kendi iç dünyasında şu soruyu soruyordur.”Nerde hata ettim ki, daha önce dışardan gelen Akpartili Belediye Başkan Adayları az bir oranla da olsa kazandılar da, ben; daha önce 9 oy farkla Akpartiye yenilen birisine karşı yenildim?
Cevabını kendisi belki biliyordur, ama ben de şunu söylemekte fayda görüyorum: Heryerde olduğu gibi siyasette de tecrübesizlik etkin faktördür. Kamera karşısında konuşan insan, o konuşmanın orada kalmayıp defalarca geri alınıp alınıp izleneceğini unutmaması lazım. O konuşmalarda samimiyetsizlik had safada belli oluyordu. Makam mevki için çırpınıp, ondan sonra da dava içinde nefer” söylemleri yenmiyor artık.
7 Haziran seçimleri mesela. O zaman davada bir nefer değildiniz belki, ama Sayın Bakanınızı her sabah otelden alıp, akşam bırakırdınız, eşe dosta nasıl oy kullanacağını hatırlattığınızı da ben hatırlatıyım.
Senesi dolmamamış genel seçimlerde, C.başkanı ve Milletvekilinin Bayburt'tan aldığı oy sayısı da belli oranı da..

Avatar
Bayburt kalesi 5 yıl önce

Bayburt değerlendirmesini yaptı. Siz daha neyin değerlendirmesini yapıyorsunuz..Böbürlenme Padişahım Senden büyük ALLAH var.. Bir gören var.. Bir duyan VAR..

Avatar
Kalenin tepesi 5 yıl önce

Bu günü değerlendirmek için düne bakmak gerekir dün ne olmuştu il başkanı olmadan kobal il başkanı olduğunu halde ilbaşkanı olmak için ne gibi bir çalışmalar yapıldı hala merak edilen Türkiye rekoru kıran bir il başkanı neden niçin görevden alındı. Kuruluşu yirmibeş otuzyılı bulan bir derneğin şubesini bayburtta niçin il başkanı olmadan kendisinin girişimleriyle kuruldu.insanın aklına acaba sorularını sorduruyor diğer bir konu 24 haziran 2018 seçimlerinde iki vekilimiz olsaydı biri MHP li olacaktı bu il başkanı olarak bir başarısızlık olmasına rağmen nasıl olduda temayül yoklaması yapılmadan bütün aday adaylarını saf dışı ederek kendisi bir anda aday oldu vesaire vesaire en nihayetinde kuş gibi zirveye çıktı yine kuş gibi zirveden indi

Avatar
Acem 5 yıl önce

Seçim değerlendirmeni Tobb ile birlikde yapsan daha iyiydi. Halkın üstünde hiç bir irade yoktur. Seçimdeki başarısızlık kibir ile halkına bakan 26.dönem milletvekilerinindir