Yumak: “Partimize milletvekilliği adaylığı başvuruları başladı”

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı sürecinin başladığını belirtti.

Yumak: “Partimize milletvekilliği adaylığı başvuruları başladı”
Bayburt Postası - Yumak, "Partimizden milletvekili adayı olmak isteyen vatandaşlarımız için başvurular 24 Nisan 2018 (Salı) tarihi itibari ile başlamış olup, milletvekilliği adaylık başvuruları 29 Nisan 2018 (Pazar) tarihlerine kadar İl Başkanlığımıza yapılacaktır" dedi. 

Yumak, açıklmasında, "Başvurular, İl başkanlığımızdan alınacak basılı formların veya partimizin www.akparti.org.tr internet adresinde yer alan formların bilgisayar ortamında veya el yazısı ile doldurularak, başvuru için istenen belgeler de eksiksiz olarak eklenmek suretiyle İl Başkanlığımıza bizzat yapılacaktır. Milletvekilliği Adaylığı için detaylı bilgi AK Parti İl Başkanlığımızdan alınabilir" ifadelerine yer verdi. 

Anahtar Kelimeler:
AK PartiFatih Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Şimdi bir vekil için 100 kişi başvurur.

Avatar
GEREKSİZ 6 yıl önce

BAYBURTTAN VEKİL ÇIKMASINA GEREK YOK NE OLSA HİÇBİRİ BAYBURT İÇİN ÇALIŞMAYACAK SADECE BOŞLUĞU DOLDURACAKLAR İKTİDAR PARTİSİNDEN VEKİL OLSA BAYBURTUN SORUNLARINI MECLİSTE ANLATAMAYACAK MEDYAYA GÖSTEREMEYECEK MUHALEFETTEN OLSA BAYBURTTA VEKİL OLAMAYACAK SONUÇ BUDUR

Avatar
Acem 6 yıl önce

Tebrikler, iktidar olarak bayburt u mahvettiniz mv sayısı 1 e düştü, çok merak ediyorum. hangi vaatler ile halkın karşısına oy için çıkacaksınız, mv sayısını 2 yemi çıkaracağız diyeceksiniz, kesin bu yıl Oskar ödülünü size verirler

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam. 6 yıl önce

Hımm!Ben de adayım ancak verecek param yok.Siz gelin bana başvurun bir düşünelim.Normalde uğraşmam ama beceremiyorsunuz millet vekilliğini canım.Millete üzüldüğümden.Çıkardığınız adaylar hep fos çıkıyor ondan.Not:Başvuru parası almıyorum.

Avatar
seyfo 6 yıl önce

vekillik bir e düştü BAYBURT umun bitşini üzülerek izliyoruz yazık