Yücel: "Mülakatta haksızlığa uğrayan öğretmenlerimizin yanındayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkan Vekili Haktan Yücel, kamu personel seçme sınavında başarılı olduğu halde mülakatlarda haksızlığa uğrayan öğretmenlerin, il hukuk sorumluları aracılığıyla yanlarında olduğunu söyledi. 

Yücel: "Mülakatta haksızlığa uğrayan öğretmenlerimizin yanındayız"

Bayburt Postası - Haktan Yücel konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kamu Personel Seçme Sınavında başarılı olduğu halde Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan mülakatta haksız şekilde elenip ataması yapılmayan öğretmenlerimizin mağduriyetleri, haksızlığa uğrayan her kesim gibi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partimiz tarafından takip edilmektedir.

Konuyla ilgili CHP Bayburt İl Başkanlığı olarak, Kamu personel seçme sınavında başarılı olduğu halde Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan mülakatta haksızlığa uğrayan yurttaşlarımızı Bayburt İl Örgütü olarak takip etmekteyiz. Adaletsizliğe uğrayan öğretmenlerimizin hak arama konusunda il hukuk sorumlularımızla ve il örgütümüzle irtibata geçmelerini istiyoruz." 
 

Anahtar Kelimeler:
Haktan Yücel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.