Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer'den 3. Yıl Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer, partisinin 3. kurulu yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer'den 3. Yıl Açıklaması

Bayburt Postası - "Milletimiz için 'Paylaşımda Adalet' ve 'Yönetimde Adalet'i tesis edeceğimize dair  'Milli Görüş sözü' vererek yola revan olduk" diyen İl Başkanı Görer, partilerinin kuruluşundan bugüne emeği olana herkese teşekkür etti.

İşte o açıklama: 

"Bundan 3 yıl önce,  “23 Kasım 2018 Cuma” günü  99 Kurucu Üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk…

Partimizi kurduğumuz gün Ankara’da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile,  Eyyub-el Ensari Hz.’lerinin huzurunda yapılan dualarla yola revan olduk.

Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı.

Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk...

1. 40 yılı bizzat yaşadığımız için, 2. 40 yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk…

Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın,  Milletimiz’i,  tüm İslam Alemi’ni ve  tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık…

Milletimiz için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet”i tesis edeceğimize dair  “Milli Görüş sözü” vererek yola revan olduk. Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik.

Yeniden Refah Partimiz’in 3. Kuruluş Yıldönümü’nde, bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza,  tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla aziz milletimize, sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Yeniden Refah Partimiz’in öncülüğünde, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine ulaşılmış olan, adalet, refah, huzur ve barışın hakim olduğu, yedi milyar insanın kul haklarının teminat altına alındığı  ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulmuş  olduğu nice kuruluş yıldönümlerinde buluşabilmek duasıyla sözlerimizi noktalarken;

Milli Görüş Hareketi banisi Merhum Erbakan Hocamız’a, O’nunla birlikte bu yolda yürüyen ve ahirete intikal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz… Onları bir kez daha hayırla ve özlemle anıyoruz… “İlklere”,  “öncülere”,  “1. 40 yılın kahramanlarına” bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz… “En zor zamanda Milli Görüş sancağını tutup kaldıran 2. 40 yılın kahramanları” olarak tarihe geçecek Yeniden Refah teşkilatlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyoruz…

Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun, Milli Görüş’ün en büyük zaferlerine, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun." 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.