Tamer Osmanağaoğlu Bayburt'ta konuştu: "Türkiye son 300 yılın en güçlü halinde"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti günümüzde son 300 yılın en güçlü haline ulaştı" dedi.

Tamer Osmanağaoğlu Bayburt'ta konuştu: "Türkiye son 300 yılın en güçlü halinde"

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı, "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantısı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhur İttifakı ile birlikte bir süper güç haline dönüştüğünü belirterek, son 300 yılında en güçlü haline geldiğini belirtti.

Çoruh Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Milletvekili Osmanoğlu'nun yanı sıra Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, MHP MYK Üyeleri İdris Aydın, Musa Küçük ve Mertcan Ağaç, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin ve partililer katıldı. 

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap'ın açılış konuşması ile başlayan programda, MHP MYK Üyesi İdris Aydın Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. 

Daha sonra konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise, Bayburt'a hizmet açtıkları ve planladıkları projelerden bahsetti. 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin "Dede Korkut'un emanetlerini baştacı yapan başımızın tacı Bayburtlu hemşehrilerimie gönüller dolusu selamlarımı ve muhabbetlerimi iletin" ifadelerini aktararak sözlerine başlayan MHP Genel Sekreter Yarıdmcısı ve Erzurum Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Dört bir tarafımız niyetleri kuşkulu, maksatları mahsurlu, milli haklarımıza, milli varlığımıza saldırmayı görev edinmiş, mahremimize el uzatmaya yeltenmiş eşkıyalarla çevrilmişken, elbette ki MHP'nin, gönül vermişlerinin, Türk Milliyetçilerinin susmaları beklenmeyecektir. Şüphesiz milli değerlerimize yapılan hücumlara her geçen gün bir yenisi eklenirken, devletimizin egemenlik haklarının gaspı için her gün yeni bir hamle ile karşılaşılırken, elimizi taşın altına koymamızdan elbette ki rahatsız olanlar olacaktır. Ancak bilmedikleri gerçek şudur ki, şimdiye kadar sövene dilsiz, vurana elsiz kalmadık. Bugünden sonra da kalmayacağız. Çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisi'yiz. Bu böylece bilinmelidir" dedi.

Türkiye'nin önüne çıkan problemlerle baş çıkacak gücünün olduğunu ve bu gücün Cumhur İttifakı olduğunu dile getiren Osmanağaoğlu, "Biliyoruz ki yaşanan sorunun adı ne olursa olsun, önümüze çıkan problemlerin kaynağı nereden gelirse gelsin tüm bu sorunlarda şuurlu, programlı, ve etkili bir şekilde başa çıkabilecek kabiliyetimiz ve karalılığımız vardır. İşte bu kararlılık liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin mimarı olduğu Cumhur İttifakı'dır. Bu kabiliyet Türk milletinin kaderi ile vücut bulmuş, şerefli mazimizin engin tecrübeleriyle yoğrulmuş Cumhur İttifakı'nda fazlasıyla mevcuttur. İnanıyoruz ki Bayburtlu hemşehrilerimizin bayat senaryolara karnı da toktur. CHP'sinden İP'ine HDP'sinden PKK'sına, FETÖ'süne, tabelalarını satlığa çıkaranlardan, tükenmiş itibarlarına bakmadan particilik oynayanlar kadar, Türk milletinin tarihsel yürüyüşüne çelme takma isteyen kim varsa bu kararlılığın karşısında duramayacaktır. İnanıyoruz ki sizler çürüğü görmektesiniz" diye konuştu. 

Türkiye'nin bölgesinde Cumhur İttifakı ile süper güç olduğunu ifade eden Osmanağaoğlu, "Biz bölgede edindiğimiz haklarımızdan bugün feragat etsek, insanımız çok huzurlu bir yaşam kazanır belki ama bu onurlu, haysiyetli bir yaşam olmaz. Dün domatesin kilosundan siyaset yapanlar, bugün domatesin kilosu 5 liraya düşünce bunu ağızlarına bile alamıyorlar. Bunlar gelip, geçici şeyler. Ekonomimiz düzelir. Ama Bayburtlu'nun onuru her şeyin üstündedir. Size şunu bir kardeşiniz olarak samimi bir şekilde temin ederim ki, Türkiye Cumhuriyeti sayın Cumhurbaşkanımız Recep Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde kurulan Cumhur İttifakı ile birlikte bir süper güç haline dönüştü ve son 300 yılın en güçlü haline geldi" şeklinde konuştu. 

Osmanağaoğlu, konuşmasında Bayburt'taki belediye icraatlarından da övgüyle bahsederek, MHP belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birinin Bayburt'ta sergilendiğini belirterek, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve ekibine teşekkür etti. 

Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun katılımıyla gerçekeleşen 'Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı bugün esnaf gezisi ile devam etti. Program Aydıntepe ve Demirözü'nde düzenlenecek toplantılar ve esnaf gezileri ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gadalar 2 yıl önce

Bunlar 2023te gidici benden demesi

Avatar
mazlum 2 yıl önce

ağam biznen eyleniyyy...

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Hayal dünyasında mı bunlar. MAZOT olmuş 30 tl. Kim güçlü. Beka ekonomi ey vekil.

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Hiç bir dönem Atatürk 'ün yaşadığı dönemden güçlü değildir.

Avatar
Alperan 2 yıl önce

Atatürk dönemi bu ülkenin en önemli kalkınma ve sanayileşme hamlelerinin yapıldığı dönemdir. Onlarca fabrikanın kurulduğu, eğitim seferberliğinin yapıldığı bu dönem Türk tarihinin en önemli dönemlerindendir.

Avatar
metin 2 yıl önce

Bakıyorum yorumcu arkadaşların hepsi ekonomi olarak bakmış olaya fakat metni okumamış önemli olan dik durmaktır küffara karşı ekonomi sıkıntılar bir gün biter ama vatan giderse namus gider devlet gider din gider abd başkanının destekledikleriyle aynı safta olmayacağız o zaman kazanırız

Misafir Avatar
Everekli 2 yıl önce @metin

Erdoğanın pek çok konuda Bu can bu tende oldukça,” diye başladığı restlerinden bir anda U dönüşü” yaparak söylediklerinin tam tersini yapmaktan imtina etmeyen biri. Sana binlerce ornek verebilirim. Hangi dik durusundan bahsediyorsun? Simdu U donuslerini buraya yazsam bu sayfa yetmez.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Yakup Cemil 2 yıl önce @metin

Peki 10 milyon ne idüğü belli olamayan sığınmacıyı beka meselesi olarak görmğyor musun? Bu nasıl bir gaflettir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Umut Özkan 2 yıl önce

Yaşasın Cumhur.. kahrolsun Chpkk ve zillet..

Avatar
Bamsı Beyrek 2 yıl önce

2022 - 1829 = 193 yıl desek daha inandırıcı olacak.