Şişli'nin Bayburtlu adayına tam destek

İstanbul Şişli’nin CHP aday adayı Kenan Malkoç için Bayburt Dernekler Birliği’nden destek açıklaması geldi.

Şişli'nin Bayburtlu adayına tam destek
Bayburt Postası - İstanbul Şişli’nin CHP aday adayı Kenan Malkoç için Bayburt Dernekler Birliği’nden destek açıklaması geldi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün partisinin İstanbul Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından CHP'nin en güçlü olduğu Şişli'de gözler aday adaylarına çevrilmişti. CHP'nin Şişli adayının henüz açıklanmadığı süreçte belediye başkan adayı olması beklenen isimlerden biri Kenan Malkoç'a hemşehrilerinden destek geldi.

İstanbul'da faaliyet gösteren 160 Bayburt İl ve İlçe Derneklerini bünyesinde bulunduran Bayburt Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu, “Bu yerel seçimlerde CHP'de Bayburtlu bir tek adayımız var, o da Kenan Malkoç'tur. Bu nedenle tüm Bayburtlular olarak sonuna kadar Kenan Malkoç kardeşimizin yanında olacağız” dedi.

Bayburtlular olarak İstanbul’da 220 bin seçmene sahip olduklarını söyleyen Hacıarifoğlu, CHP’nin Şişli’den belediye başkan adayı olarak açıklanması beklenen Kenan Malkoç’a sahip çıkacaklarını belirterek, “İstanbul'da yaşayan Bayburtlular olarak 220 bin seçmene sahibiz. Ve bütün üyelerimizle, bütün dernek ve vakıflarımızla Cumhuriyet Halk Partisinden bir tek aday adayı olan Kenan Malkoç kardeşimize Bayburtlular olarak sahip çıkacağız. CHP'nin de İstanbul'da tek Bayburtlu olan adayımız Kenan Malkoç'a sahip çıkacağına inanıyoruz”  şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a.mehmet atasoy-ist 10 yıl önce

bütün bayburt dernekler heyeti,genel başkan sn kılıçdaroğluna gitmeli,ankaraya.
başarılarının devamını dileriz,marmara bölgesi bayburt gençlik platf.ist.

Avatar
BİLİNÇLİ BAYBURTLULARIN 10 yıl önce

chp gibi bir partide işi olmasa gerek

Avatar
Doğan FİLİK 10 yıl önce

kenan kardeşim işallah,şişlinin gülen yüzü ,aydınlık geleceği olacaktır.

Avatar
Bilali Habes Eraslan 10 yıl önce

Adayimiza ve CHP ye tam destek hayirli olsun

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Oyumuz İstanbulda CHP'ye insallah kazanır.