Şimşek'ten 'hayır' çağrısı

Referanduma sayılı günler kala 22. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek memleketi Bayburt’a gelerek hemşehrilerden ‘hayır’ oyu kullanmalarını istedi.

Şimşek'ten 'hayır' çağrısı
Bayburt Postası - Referanduma sayılı günler kala 22. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek memleketi Bayburt’a gelerek hemşehrilerden ‘hayır’ oyu kullanmalarını istedi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Şimşek burada referandumda geçecek tüm maddeleri ayrı ayrı değerlendirdi.

Benim Doğduğum yer Bayburt, memleketim Türkiye’dir diyen Berhan Şimşek, bir aydan fazladır ülkenin 4 bir tarafında sokaklarda olduğunu dile getirerek, “Ama Bayburt’ta bulunmak gerçekten büyük bir huzur ve mutluluk. Önümüzde ülkemiz için yapılacak bir referandum var bu referandum sürecinde 'evet' diyene de saygı duyuyoruz, 'hayır' diyene de saygı duyuyoruz tabii ki. Ama benim meselem neden 'hayır' denmesi gerektiğini ülke insanına anlatmaktır. Ve ben bu illere giderken bütün biletlerimi cebimden alıyorum. Ben 12 tane uçakla uçmuyorum. 12 tane helikopterle gezmiyorum. Makam araçlarını kullanmıyorum. Yani benim vergilerimin üzerinden siyaset yapmıyorum. Bu ülke bana her şeyi verdi, aç değilim, açık değilim. Ama bir borçtan bahsetmek gerekiyorsa benim borcum vatanımadır. Bunun için bu emeği veriyoruz” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yapılacak olan referandumun hayırlara vesile olmasını diledi.

Şimşek programını Aydıntepe’de esnaf gezisi yaparak sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
Berhan şimşek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdalm 7 yıl önce

Hos gelmis hemserimiz ,hangi gorusde oldugu onemli degil o bir bayburtlu