Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak oldu

Saadet Partisi Aydıntepe'deki teşkilatlanma sürecini 7 ay önce tamamlamıştı. Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağan genel kurul kongresi sonuçlandı. 

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak oldu

Bayburt Postası - Aydıntepe'deki parti binasında gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Saadet Partisi Bayburt eski İl Başkanı Osman Nuri Temur yaptı. 

Tek listenin çıkarıldığı kongrede Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanlığına Celal Kabak seçildi. Kabak'ın yönetiminde Muzaffer Karadeniz, Fatih Gençer, Şükrü Çolak, Sezgin İstemi, Lokman Ekiz ve Sadettin Akbaş isimleri görev aldı. 

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, göreve gelen Celal Kabak ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı hizmetler yapmaları temennisinde bulundu.

Konuşmasında ülke gündemini değerlendiren ve iktidarın ekonomi politikasına sert eleştirilerde bulunan Bekmezci, "Milletimiz çok zor durumdadır. Çözüm Saadet Partisi'dir. Çözüm milletimizin hasretle aradığı Milli Görüş Hareketi, merhum Necmettin Erbakan'ın öğrencileridir" dedi. 

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak da kongrelerin temelinde bir heyecan ve tazelenme duygusu yaşandığını belirterek, "Bir hareketin temelinde heyecan olmazsa, menziline varma ihtimali ve zafere ulaşması çok zayıfıtr" dedi. 

Milli Görüş hareketinin bir neferi olarak hiçbir çıkar gözetmeden vazifeyi üstlendiklerini söyleyen Kabak, "Zafer inanalarındır ve zafer çok yakındır" şeklinde konuştu. 

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAhmet 2 yıl önce

Hayırlı Olsun,
Cemal abimize başarılar.

Avatar
cemil 2 yıl önce

Hayırlı olsun muvaffakiyetler dilerim