Polat, 28 sağlık çalışanının atandığını açıkladı

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, 78 Milyon liraya mal olan 249 yataklı modern hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Bayburt'a 28 yeni sağlık çalışanı atandığını duyurdu.

Polat, 28 sağlık çalışanının atandığını açıkladı

Bayburt Postası - 10'u uzman hekim, 3'ü pratisyen hekim olmak üzere Bayburt'a 28 yeni sağlık personeli atandığını söyleyen Polat, "İlimize yeni atanan doktor ve 28 sağlıkçımız ile birlikte toplamda; 64 uzman hekim, 85 pratisyen hekim, 713 sağlıkçı, 471 sağlık dışı personel, 14 diş hekimi olmak üzere 1347 vefakar ve cefakar sağlık çalışanı ile birlikte insanımıza hizmet verilmektedir" dedi. 

'Bu rakamların her biri ayrı ayrı ve bütün olarak Bayburt tarihinde rekordur' diyen Polat, kıyaslamak isteyenler için de 2002 verilerini paylaştı: "Uzman Hekim 12, Pratisyen Hekim 39, Diş Hekimi 8, Hemşire ebe 111, Diğer 201 ve toplamda 371."

Polat sözlerini şöyle tamamladı:

"Elbette halkımız daha iyisine layıktır. Onu da biz yapacağız. Bu hizmetlerin halkımıza sunulmasında emeği olan en başta Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Merkez Bankası Başkanımız Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Fetani Battal’a, Valimiz Cüneyt Epcim’e, Sağlık İl Müdürümüz Dr. İlker Hancı ve çalışanlarına, Başhekimimiz Dr. Turhan Şener ve çalışanlarına halkımız adına teşekkür ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlık bu bırakın torpili 3 yıl önce

kaç kişi geldi kaç kişi aldık gibi şeyler Bayburt'un kronik sorunu. bundan 20 sene öncesiyle karşılaştırıp bir başarı gibi göstermek. evet sayılar arttı 20 sene öncesine göre ama geleni bırak her yere geliyor doktor hemşire vs. birde gidene bak niye gidiyor. bu son il sağlık yönetimi dönemini inceleyin bakalım kaç doktor istifa etmiş kaç sağlık çalışanı zorunlusu dolduğu gibi uçup gitti. bu covid döneminde istifa yasağı olmasında görelim bu doktor olmayan hatta sağlıkçı bile olmayan yönetimle kaprisleriyle iş bilmemezliğine kaç kişi dayanır elinizde doktor sayısı ne olur. halkın sağlığı bu madem Bayburt'u çok seviyordunuz niye torpille adam koyuyorsunuz sağlığın başına kim iyi yapıyorsa onu koyun bu sayı işlerini bırakın gerçeklerle gelin vattandaşın karşısına.

Avatar
Dursun 3 yıl önce

Yine aynı yine aynı değişen bir şey yok. Desene bunlar gidene kadar bu işler devam edecek. Sayın Valimizin yada İl Sağlık Müdürünün yapacağı açıklamayı yine malum kişi yapıyor. Ya bu ülkede Devlet yetkilileri niye vardır. Bu hastane partinin mi yoksa devletin mi. Yada bu atanan insanlar parti adamı mı yoksa devlet memurumu. Bu ne rezilliktir. O zaman bu reklamı yapıyorsanız maaşlarını da siz veriniz. Varmısınız.

Avatar
Esteüzü billah 3 yıl önce

Bu açıklamayı sen yapma, yüzlerce üniversite mezununun hakkını yiyerek, şehzadelik makamına layık gördüğün vali özel kalemi yeğenin yapsın. İsabetli olur.

Avatar
Aylak Adam 3 yıl önce

Polat, zihninin gerilerindeki MHP düşmanlığını sökmeye Cumhur İttifakı da nail olamadı. Asıl rekoru açıklamamışsın, 20 yıla giden Ak parti iktidarının 5 yılında belediye başkanıydın, 20 yılında da aktifsin. kaç yetimin hakkını yedin, kaç usulsüzlükle devletin malını heba ettin, kaç helvalı işe girdi, kaç liyakat sahibinin önüne set çektin? Senin bu vakitten sonra en iyi yapacağın şey susmak, bir bunu idrak edemedin.

Misafir Avatar
İsmail Enver 3 yıl önce @Aylak Adam

Tespitlerinize katılıyorum. Ancak Yetim hakkından filan bahsetmişsiniz ya;
Orada noktalı virgül koyup 20 yılın bütün hesabını meşrulaştırmak, onlardan hesap sormayı engellemek te MHP ye nasip oldu maalesef. Toz kondurtmuyor kondurmaya çalışan milletvekilini ihraç ediyor. Ülkücülerin içinden bir aday çıkması olasılığını bile hazmedemediği için şimdiden 3 yıl sonraki seçimlerde adayımız Erdoğan diye açıklama yapıyor. Ülkücüler(!) seyrediyor. Çok yazık.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Seni saçma adam senin bu memelekete verdiğin zararı kimse vermemiştir.

Avatar
Beni bosver 3 yıl önce

Ne baskani o anca helva koyune baskani olur bayburt,ta bir emegimi gecmis onlar anca masa basinda oturup maaslarini alsinlar

Avatar
Zavallı 3 yıl önce

Nasıl bir talihsiz açıklama.Devlet yaptığı hastahaneye personel atıyor,il başkanı duyuru yapıyor.Göbeğini kaşıyarak.Devletin 5 kuruşunu yiyen ne kadar haramzade varsa, hastahane hastahane dolaştırsın rabbim.Vali nerde,sağlık Müdürü nerde?Kendi işine personel aldınya,maaşlarını da sen öde.Bizde alkışlayalım.

Avatar
Ozan 3 yıl önce

2002 den önce Türkiyede ne hükümet vardı nede yaşam. 2002 ile yaşam doğdu ve füze gibi her hizmet fırladı ve sonuç G 20 ülkelerinin dışına atıldık ve dolar da 7.60 TL, faiz %17 oldu. Sonuç bu ise 2002 den sonra yaşam yok oldu ortaya çıkıyor. .