Özbek: “Rekor kıracağımızı söylemiştik”

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, “Seçim kampanyasına başlarken rekor kıracağımızı söylemiştik. Bugün Rize’den sonra çok az bir oranla ikinci olduk. Bundan dolayı ben tüm Bayburt’a teşekkür ediyorum” dedi.

Özbek: “Rekor kıracağımızı söylemiştik”
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, “Seçim kampanyasına başlarken rekor kıracağımızı söylemiştik. Bugün Rize’den sonra çok az bir oranla ikinci olduk. Bundan dolayı ben tüm Bayburt’a teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklamasının ardından parti binasında Bayburt Postası’na açıklamada bulunan AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt’un her zaman AK Parti’yi güçlü bir şekilde desteklediğini ve desteğin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de artarak devam ettiğini belirterek, “Türkiye’miz 12. Cumhurbaşkanı’nı ilk defa halkın oyları ile seçti. Yüzde 52’inin üzerinde bir oy oranıyla milletimize hizmet eden, kendini milletine adamış Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçti. Bundan dolayı mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Bayburt olarak her zaman AK Parti’yi destek vermiş olan bir vilayetiz. Cumhurbaşkanı seçiminde de yüzde 80’in üzerinde oy olarak milletin adamına ciddi anlamda destek verdik. Bundan dolayı tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Özbek, seçimlerde yoğun çaba sarf eden parti teşkilatına da teşekkür ettiği konuşmasında, “Mazlumların sesi olan Recep Tayyip Erdoğan artık devletin başı olarak Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 yıllarına taşıyacak adımları daha rahat atacağını düşünüyorum. İl teşkilatımızın seçimin rahat olduğunu düşünmeden tüm halkımıza ulaşmıştır. İl başkanımız Hakan Kobal beyin nezdinde teşkilatta görev yapan tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Seçim kampanyasına başlarken rekor kıracağımızı söylemiştik. Bugün Rize’den sonra çok az bir oranla ikinci olduk. Bundan dolayı ben herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin kaçan 10 yıl önce

öncelikle cumhur başkanlığı inşallah vatanımız, milletimiz için hayırlı olur.
fakat şöyle de bir gerçek var ki her seçimde bayburtta rekor kırılır aldığı hizmet 1 milim dahi ilerlemez. başbakanın cumhurbaşkanı olacağı kesindi zaten bizim gibi geri kalmış hizmet almayan, yöneticileri tarafından savunulmayan bir şehirde hiç değilse başbakan ikinci olsaydı, yada daha az oy alsaydı alacağı hizmet artardı. demek ki bayburtlu halinden memnun ki aldığı oy bu noktada. AKP ülkeye hizmette 1 numara fakat iş bayburta gelince köylere yapılan hizmetleri yapmıyor çünkü bayburtun vekili,reisi sahip çıkmıyor bayburt sahipsiz bir şekilde köy olmaya koışar adım devam ediyor. hayırlı olsun

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Belediyeleri kapatan ve tekrar aynı hizmet ekibine gönül vermek biraz garip. Sanırım Bayburt Bayburt olalı böyle mutlu olmamıştır. Nasıl ki 12 yılda AKP ye gönül verenler yaptığı günaha da sevabada Allah huzurunda ortak oldular şimdi 5 yıllığına da Sayın Başbakanın Cumhurbaşkanlığında ortak olacaklardır. Dünya yaşamı geçici olduğunu ve asıl hizmetin ahiret yaşamına verilmesi en önemli olay olması gerekir. herkes fatihanın anlamını okuması ve doğru yolda olanların yanında bizleri devam ettirsin.

Avatar
çapulcu 10 yıl önce

acıyan makarna yiyene,işkurda çalışana,tembelliğe alıştırılanlara acısın

Avatar
RACİ BAYRAKOĞLU 10 yıl önce

BAYBURT AK.PARTİ YÖNETİMİNE VE SN VEKİLE BÜYÜK GÖREV DÜŞMEKTE,
TÜRKİYEDE BAYBURT % 80 C.BAŞKANINI TERCİH ETMİŞTİR,DOLAYISIYLA,
*HAVA YOLU VE DEMİRYOLU*NU HAK ETMİŞTİR,YETKİLİLER BU İSTEĞİ ANKARAYA BİLDİRMEK VE İSTEMEK HAKKIDIR,BU BAYBURTLU YETKİLİLER
BU ACİL TALEPLERİ YERİNE GETİRMELİDİRLER,SİYASİ MANEVRA YAPMAYI-
NIZ.?,ŞİMDİ TAM İSTEME ZAMANIDIR,ALLAH RIZASI İÇİN BAYBURTU DÜŞÜNÜN ARTIK,ALLAH AŞKINA ,% 80 AŞKINA.LÜTFEN,ESEN KALINIZ.