Özbek: “Paralel badirelerin miadı doldu“

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, "Bu ülke çok badireler atlattı. Artık paralel badirelerin de miadı doldu. Biz ‘ Milli İrade Milli Güç, Hedef 2023’ diyoruz" dedi.

Özbek: “Paralel badirelerin miadı doldu“
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, "Bu ülke çok badireler atlattı. Artık paralel badirelerin de miadı doldu. Biz ‘ Milli İrade Milli Güç, Hedef 2023’ diyoruz" dedi.

Özbek, Demirözü ve Gökçedere ziyaretlerinin ardından Aydıntepe ve Arpalı'da da partililerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, belediye encümen üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililerin katıldığı ziyarette konuşan Özbek, Mekke’nin Fethi’nin 1384. Yıldönümü kutlayarak İslam âleminin daha güzel günler yaşamasını arzu ettiğini söyledi.

Yeni yılın ilk ziyaretini Arpalı beldesi ve Aydıntepe ilçesine yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Özbek, "Dün Demirözü ve Gökçedere’de idik. Bugün Arpalı beldemizi ve Aydıntepe ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Gittiğimiz her köyümüze, her beldemize, her ilçemize büyük bir mutlulukla ve sevinçle gidiyoruz. Çünkü gittiğimiz yerlerde milli iradenin hâkim olduğu inancını taşıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetleri milletimize anlatmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Biz her zaman milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz "dedi.

Gücünü milletten alan AK Parti iktidarının artık gücü tükenen paralel operasyonlardan etkilenmeyeceğini kaydeden Milletvekili Özbek, " Projelerimizi milletimizin hizmetine sunarken ‘ Siz hizmet yapamazsınız, siz millete projeler üretemezsiniz, biz 2012 öncesi istediğimiz hükümetlere darbeler yaptık. İstediğimiz hükümetleri başta tuttuk. Sizi de darbe ile aşağı alacağız’ gibi söylemleri bulunan paralel yapı artık Yeni Türkiye’nin geleceğinde ayak bağı olamayacak. Bu ülke çok badireler atlattı. Artık paralel badirelerin de miadı doldu. Biz ‘ Milli İrade Milli Güç, Hedef 2023’ diyoruz. Bu millet 13 yıldır hükümetlerimize, iktidarımıza yapılan baskılara her zaman ‘ dur’ demiştir. Kendi sesi ve soluğu olan iktidarlara her zaman ‘destek’ olmayı sürdürecektir" diye konuştu. 

Özbek, açıklamasını "2015 yılının Arpalı beldemiz ve Aydıntepe ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milli iradenin temsilcisi halkımızın dualarıyla projelerimize ve hizmetlerimize durmaksızın devam edeceğiz" ifadeleriyle tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz 9 yıl önce

Sen bırak bu paralel safsatasını da hani polisler koymuştu paraları hani şantajdı.1yıl sonra hem de faiziyle geri veriyorsunuz.Bir yıl geçmesine rağmen bir tane adam gibi delil sunamadınız.Diziden dolayı adamı terörist edeceksin ama gerçek teröristleri dağdan indirip iş vereceksin.Sadece devlete ihanet edenleri yakaladıkları için helal süt emmiş vatan evlatlarını darbe yapıyor safsatasıyla içeri alacaksın.Binlerce askerimizi polisimizi vatandaşımızı kahpece şehit edenleri dışarı çıkaracaksın. Hainlerle işbirliği yapıp vatanı böleceksin gerçek vatan severleri paralel dümeniyle iftira edeceksin hemi de utanmadan atlamadan.Unutma ki Özbek efendi Yüce Allah var onun yüce adaletivar mahkem-i kübrası var mahşer var.Kuldan utanmıyorsanız bari Allah'tan korkun.Birgün mutlaka ama mutlaka hak tecelli edecek ve Yüce Rabb'imiz hakkı tutup zirvelere kaldıracak veŞehit Muhsin başkanımızın katilleri hem bu Aziz milletimizin huzurunda hem de Yüce Rabbimizin huzurunda hesabını verecekler.Ha unutmadan son iki seçimde size oy vermiş biri bu satırları yazdı