Özbek, istişare toplantısına katıldı

AK Parti İl istişare toplantısı Milletvekili Özbek'in katılımıyla gerçekleşti.

Özbek, istişare toplantısına katıldı
Bayburt Postası - AK Parti İl İstişare toplantısında konuşan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Soma’daki faciayla ilgili “Elim kaza sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekânları cennet olsun, ruhları şad olsun. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun" dedi. 

Konuşmasında 1 Haziran’da yenilenecek olan Aydıntepe Belediye Başkanlığı seçimlerine de değinen Özbek, “Teşkilat olarak Aydıntepe seçimlerine hazırlanacağız. Ak Belediyeciliğin Aydıntepe’de devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya; Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi,  AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, il encümen üyeleri, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulları üyeleri, Aydıntepe, Demirözü ve Arpalı teşkilat yöneticileri de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal yaptı. Kobal, Soma’da meydana gelen elim maden faciasından dolayı üzüntülerini dile getirerek, hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabırlar diledi.

"Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun"

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise Soma’daki faciadan çok üzüntülü olduğunu belirterek, “Hayat devam ettiği müddetçe insanoğlunun ne zaman, nerede başına ne geleceği belli değil. Bugün ülke olarak yastayız. Elim kaza sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekânları cennet olsun, ruhları şad olsun. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Allah ülkemize böyle kazaları ve olayları bir daha yaşatmasın. Allah birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın” dedi.

“Aydıntepe seçimlerine hazırlanacağız”

TBMM’nin çalışmalarından ara buldukça Bayburt’a gelerek çalışmalarını devam ettirdiğini belirten Milletvekili Özbek, “Bu seçimden sonraki ilk istişare toplantımız. 1 Haziran 2014 tarihinde Aydıntepe ilçemizde tekrarlanacak olan yerel seçimimiz var. Teşkilat olarak Aydıntepe seçimlerine hazırlanacağız. Ak Belediyeciliğin Aydıntepe’de devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın desteğini alarak Ak Belediyeciliğin Aydıntepe’de devamını sağlayacağız" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 10 yıl önce

Somadan gelen kömürleri Aydıntepe de dağıtarak seçimi kazanacağınızdan eminim