Milletvekili Gökan Zeybek, Aydıntepe Halk Pazarı’nda

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Aydıntepe Halk Pazarı’nda pazarcılar ve vatandaşlarla görüştü. 

Milletvekili Gökan Zeybek, Aydıntepe Halk Pazarı’nda

Bayburt Postası - Milletvekili Gökan Zeybek, memleketi Bayburt'u ziyaretinde CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Aydıntepe Halk Pazarı’nı da gezen ve pazarcılara 'işler nasıl' diye soran Zeybek’e, pazarcı esnafı, ürün fiyatlarının geçen seneye oranla üç dört kat arttığını ve dolayısıyla işlerin çok düştüğünü belirtti.  

'Bayburt'u savunan adam' diye seslendiği Milletvekili Zeybek'e, ‘Artık alıcı yok, sorup giden vatandaş var’ diyen esnaf, patatesin kilosunu 12 liradan sattıklarını ve çuvalla patates alma döneminin sona erdiğini kaydetti.

Bazı vatandaşların fiyat artışlarını kendilerinden bildiklerini dile getiren patates satıcısı, patatesin Adana’dan geldiğini ve mazot fiyatlarındaki artışın patatese de fazlaca yansıdığını belirtti.

15 liraya sattığı terliği 40 liraya satmaya çalıştığını söyleyen bir pazarcı da günlük değişen fiyatlar dolayısıyla malı sattığında yeni mal alamadığını bildirdi.

Vatandaşların birçoğu ise, alım gücünün azaldığından bahsetti. Önceden 2 bin lira maaş aldığını fakat geriye bir şeyler bırakabildiğini ifade eden emekli kadın, maaşları artmasına rağmen geçimlerini dahi zorlukla sağladıklarını belirtti. Kızının evinde durumun vahim olduğunu ifade eden kadın, eşi inşaatçı olan kızının evinin içler acısı halinden bahsederek, gözyaşı döktü.

Milletvekili Zeybek, CHP'nin Türkiye'nin her bölgesinde vatandaşla iç içe olduğunu ve milletin sorunlarının çözümüne yönelik adımların, bu vatandaşlar buluşmları ile şekillendiğini belirterek, "Umutsuz olmaya gerek yok, umudumuz var, milletini düşünen siyasi kadrolar kısa zamanda görev başına gelecek ve bu sorunları çözecek. Ben bunun sözünü sizlere veriyorum" diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Gökan ZeybekHaktan Yücel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aloş 2 yıl önce

Bu CHP vekili Fetani Vekili uykusundan uyandıracak. Fetani Vekil zaten işi iş bir eli yağda bir eli balda gibi.

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Denk bütçe yapamayan borçlanır. Borçlanmanın sonu harap israf yak oluştur
Enflasyon= hırsızlık
Bütçe denksizliği=israf
İkiside Allah 'ın karşıtlığıdır.