MHP’den Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci, “Bayburt bizim sevdamız. Ebedi dostlukları da içerisinde yaşattığımız şehrimizdir” dedi.

MHP’den Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ve MHP Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal ile Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Hükmü Pekmezci burada bazı açıklamalarda bulundu.

Pekmezci, adaylığının açıklanmasının ardından Bayburt’ta çalışmaları başlattıklarını belirterek, “Bayburt bizim sevdamız. Ebedi dostlukları da içerisinde yaşattığımız şehrimizdir. Seçmenimizi tanıyoruz, onlar da bizi kendilerinden görüyorlar. İlla siyaset oldu diye değil bu benim zaten yaşam tarzım. Bayburt’ta hemşehrilerimizle bugüne kadar dostluk, sevgi ve saygının ötesinde bir ilişkimiz olmadı. Bunun için seçim çalışmalarımız sıcak muhabbetler ortamında sürüyor” dedi.

Deneyimi ile daha güzel işlere imza atacağına inandığı için aday olduğunu aktaran Pekmezci, “Bayburt için düşündüğümüz çeşitli projelerimiz var. Bunları zamanla sizlerle paylaşacağız. Göç sorununu durdurmak için  genç nüfusu burada tutabilmek için çeşitli projelerimiz olacak. Seçilmemiz halinde Bayburt’un su isale hattı üzerine çalışmalarımız olacak. Bu süre zarfında en çok şikeyet aldığımız dolmuş hatlarıyla ilgili de uygulamalarımız olacak. Nerede vatandaş varsa oraya ulaşım hizmeti sunacağız” diye konuştu.

Pekmezci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise, Pekmezci’nin Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Üyesi olduğunu hatırlattığı konuşmasında, “Hükmü Başkan 12 yıl TRT Muhabirliği yaptı. Bunun ötesinde görev yaptığı her zaman Bayburt basınıyla ilgili oldu. Ben kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.