MHP'ye 428 yeni üye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanlığı’nca yapılan üye katılım töreninde 428 kişi MHP Bayburt İl Başkanlığı’na üye oldu.

MHP'ye 428 yeni üye katıldı
Bayburt Postası - MHP Bayburt İl Başkanlığı’nca İstişare ve Üye Katılım Programı düzenlendi. Törende 428 vatandaş MHP Bayburt İl Başkanlığı’na üye oldu.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve partililerin yoğun katılım gösterdiği programda MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmalarının yer aldığı ve birlik beraberlik vurgusu yaptığı sinevizyon gösterisi izlendi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Fetih Suresi’nin okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Bekir Kasap, geçtiğimiz hafta Bayburt’ta gerçekleşen İYİ Parti İl Kongresinde partisine yönelik saldırılarda bulunulduğunu belirterek sert eleştirilerde bulundu.



Kasap, “Bu kongrede Gümüşhane’den misafir olarak kongreye katılan Ali Ateş pervasızca yalan iftira ve hakaretler ile partimize kendine yakışan şekilde saldırıda bulundu. Ey Ali Ateş Ülkücülük, Bozkurt ve  Turan kavramları senin anlayamayacağın kadar kutsal kavramlardır. Bu kavramları anlayan insan Ülkücü törenin değerlerini bilir ve o değerlere göre hareket eder. Bu değerler nedir? Duy Ali ateş bu değerler Lider-Doktrin-Teşkilattır. Bu değerleri spor salonlarının tel örgülerine tırmananlar anlayamaz. Bu değerleri kendi şahsi menfaatleri elinden kaybolduğunda liderini sorgulayanlar anlayamaz ve bu değerleri sizin tanımınızla cesur, bizim anlayışımıza göre hainler anlayamaz. Bu değerleri kurtuluşu Pensilvanya’da arayanlar hiç mi hiç anlayamaz. Ey Ali Ateş köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atıldığında belli olur. Şimdi bizler dikkatle sizleri takip ediyoruz ilk işareti Sakarya’da verdiniz bakalım dahası ne olacak” ifadlerini kullandı.

Kasap’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

“15 Temmuz önemli ve asla unutulmaması gereken bir tarihdir”

“Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, ülke ve millet varlığımızı imha etmeyi amaçlayan derin emperyalist odakların işbirlikçi hainleri harekete geçirerek yaptıkları kanlı bir darbe girişimi ile sarsıldı. Tankla, uçakla, helikopterle yapılan silahlı saldırıya ‘darbe’ dememiz, sadece genel adlandırma çerçevesinde kalmak içindir. Yoksa yapılan darbenin çok ötesinde doğrudan bir işgal girişimi, Haçlı zihniyeti ve taktiğiyle yapılmış düşmanca bir saldırıdır. Doğal olarak içinde her türlü yalanı, caniliği, hunharlığı, hainliği, ihaneti barındıran bu saldırı, iktidarı değil, doğrudan milleti ve devleti yok etmeyi amaçlamıştır. Hesap edemedikleri ise ömrünü bu ülkenin bekası ve bu milletin sigortası olan milliyetçi hareket partisi ve onun mangal yürekli yiğit genel başkanı bilge lideri Doktor Devlet Bahçelidir. Cenabıhak bize bir daha 15 Temmuz yaşatmasın. Şunu dost da düşman da bilsin. Kim bizim vatanımıza, toprağımıza, bayrağımıza, ezanımıza el uzatmaya kalkışırsa buna canımız pahasına müsaade etmeyiz. 15 Temmuz önemli ve asla unutulmaması gereken bir tarih dir o günden sonra yeni kapı ruhu gelişmiş çözüm süreci denilen zırva tarihin tozlu raflarında yerini almış Türkiye fabrika ayarlarına geri dönmüştür.”

“Emanet kıblesizlere bırakılmayacak, bırakılamayacaktır”

"Haçlı zihniyeti defalarca kez uğraşıp başarısız olmasına rağmen hain planlarını hayata geçirmek için dur durak bilmeden çalıştı. Peşmergebaşı Barzani’nin referandum çıkışı ABD başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarını duyurması 2017 de Türklüğü ve İslam’ı hedef tahtasına koyan girişimlerden bazılarıydı. Kudüs ecdadımızın mirası, İmanımızın mihrabı, anılarımızın zeytin dağıyla simgeleşmiş, harem-i Şerifle mühürlenmiş ilk kıblesidir. Ve de bu kutlu emanet kıblesizlere bırakılmayacak bırakılamayacaktır. Çok şükür ki bunların hiç biri amacına ulaşamadı bağımsızlık hayalleri kuran Barzani’nin de İsrail başkenti ni Kudüs olarak tanıyan trump’ın da hayalleri kâbusa dönüştü. Barzani peşmergelerinin isyanlarını Trump’ın ise almış olduğu kararın Birleşmiş Milletler tarafından buruşturulup bir kenara atılması sağlanmıştır, Türklüğü ve İslam’ı hedef alan Barzani’nin de Trump’ın da heveslerinin kursaklarında kalmasında Türkiye’nin payı büyüktür. Türkiye’nin Türklüğü ve İslam’ı hedef alan girişimleri bertaraf etmesindeki en önemli etmen ise teröre karşı yürüttüğü kararlı mücadele ve dış politikada izlediği milli duruştur. MHP’nin geçmişten beri savunduğu tezlerle uyuşan politikaları hayata geçirmesi felakete aralanan kapıları kapatmıştır.”

“CHP, HDP, SP ile beraber İYİ mutlu bir ittifak diliyoruz”

"Ebetteki bu milli duruş tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hatta Milliyetçi Hareket partisinde de birilerini rahatsız etti şimdi onlara sizlerin huzurunda soruyorum.

- Bugün kimi vuruyoruz? Kimin kökünü kazıyoruz?
- MEGRI MEGRI'den Nihal Atsıza gelinmedi mi?
- Barzani siyaset sahnesinden silinmedi mi?
- 1 Yılda 6000 piç gebertilmedi mi?
- Bırak bayrağı, askerler bozkurt yapıp gezmiyor mu?
- Belediyelerden tut genel başkanına kadar paketlenmedi mi? Ne diyorsunuz arkadaş? Bunları yapmasın mı diyorsunuz? Eğer yapmasın diyorsanız e biz de sizlere CHP, HDP, SP ile beraber İYİ mutlu bir ittifak diliyoruz.”

“İttifakın mini provasını Bayburt’ta yaptılar”

“Hatta geçenlerde bu ittifakın mini bir provasını yine bu salonda bir çelenk üç siyasi parti ve iki vilayet birlikte bir kongrede yaptılar… Bu kongrede Gümüşhane’den misafir olarak kongreye katılan Ali Ateş pervasızca yalan iftira ve hakaretler ile partimize kendine yakışan şekilde saldırıda bulundu. Ey Ali Ateş Ülkücülük, Bozkurt ve  Turan kavramları senin anlayamayacağın kadar kutsal kavramlardır. Bu kavramları anlayan insan Ülkücü törenin değerlerini bilir ve o değerlere göre hareket eder. Bu değerler nedir? Duy Ali ateş bu değerler Lider doktrin teşkilattır. Bu değerleri spor salonlarının tel örgülerine tırmananlar anlayamaz Bu değerleri kendi şahsi menfaatleri elinden kaybolduğunda liderini sorgulayanlar anlayamaz ve bu değerleri Sizin tanımınızla cesur bizim anlayışımıza göre hainler anlayamaz. Bu değerleri kurtuluşu Pensilvanya’da arayanlar hiç mi hiç anlayamaz. Ey Ali Ateş köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atıldığında belli olur.şimdi bizler dikkatle sizleri takip ediyoruz ilk işareti Sakarya’da verdiniz bakalım dahası ne olacak.”

“Yazıklar olsun senin MHP de geçirdiğin yıllara”

“Kahraman Türk Ordusu Milleti ile bütünleşerek sınırlarımızın dışındaki düşmanlarımızla göğüs göğüse savaş vermektedir. Bilge liderimiz bu yaşında bile bu vatan için seve seve canımı vermeye hazırım derken birileri bu iş magazine döndü diyerek seviyesini ortaya koymuştur. Karınca misali herkes safını belli etmiştir. Buradan o yengemize de sesleniyorum yazıklar olsun senin MHP de geçirdiğin yıllara. Hiç mi ders alamadın ülkücü şehitlerden. Hiç mi feyizlenemedin Yusufiyelilerden. Hiç nasiplenemedin sen ülkücü hareketten. Şehit anaları magazin olsun diye gözyaşı dökmez.o gencecik bedenler aziz vatanımızın tertemiz toprağına magazin olsun diye düşmezler.el kadar bebeler gencecik eşler magazin olsun diye televizyonlarda ağlamıyorlar… Onlar ezan susmasın diye, Bayrak inmesin diye, Vatan bölünmesin diye senin gibileri evlerinde rahat uyusun diye ölüyorlar.Ve hiçbir gözyaşı damlası da münafık göz yaşları değildir. Hem Afrin operasyonunun ilk günü ağıza alınmayacak şeyler söyleyecek hem de yüzün kızarmadan Hatay’da birliği ziyaret edeceksin.Ey hanımefendi sen kimi kandırıyorsun. Ve hataya gittiğinde hak ettiğin gerçekle yüzleşirken seni Afrin kışlasından içeri akmadıklarında hiç yüzün kızardı mı?"

"Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" 

“Türk ve İslam düşmanları kurguladıkları hain planlardan asla vaz geçmeyecek,gerek kendileri gerekse maşaları PKK, FETÖ, DHKPC, PYD, YPG, İŞİD’ine kadar türlü,türlü terör örgütlerini kullanarak hedeflerine varma isteklerini sürdüreceklerdir. Ama asla başaramayacaklardır. Türk milleti var olduğu ve kendisini yönetme vekaletini verdiği yöneticilerin Milli duruşu elden bırakmadığı müddetçe hiçbir hain emel başarıya ulaşamayacaktır. Bayburt Yerelinde Tüm Teşkilatlarımız ile yerel problemlerimizin çözümü için gece gündüz demeden çalışmalar yürütmekteyiz. İlçe, belde ve köylerimizde yaşayan tüm ülküdaşlarımızla sürekli diyalog ve istişare içerisindeyiz. 18 Mart’ta yapacağımız "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" Büyük Kurultayımızda Türk dünyasının tek umudu Milli bekamızın yılmaz savunucusu,Hareketimizin Bilge Lideri Dr Devlet Bahçeli’ye Bütün teşkilatlarımılza iştirak ederek  desteğimizi sonuna kadar vereceğiz.”

Kasap'ın konuşmasının ardından partide emeği geçenlere plaket takdim edilerek üye olan vatandaşlara parti rozeti takıldı.

Programa, MKYK Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç, Gümüşhane İl Başkanı Nedim Aydın, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Ötünç, partililer ve vatandaşlar katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

Toplamışlar üniversite öğrencilerini show yapıyorlar dun kara dediğine bugün AK diyenden vatansever ülkücü olmaz olsa olsa madam olur

Avatar
Hikmet 6 yıl önce

Bekir Başkan yazmayayım diyorum fakat yazmadanda olmuyor 2 sene öncesine kadar vatan haini dedikleriniz mi vatanperver oldu yoksa siz mi değiştiniz bunuda soruyorum ve dahada yazmayacağım söz valla söz çok kızdın galiba:(

Avatar
Mirza Bey Şahap 6 yıl önce

Dürüst Ticaret Yapmayanlar Dürüst Siyaset Yapamaz.Eleştirdiğin İnsanların İl Başkanlığı Seçimlerinde Seni Sandığa Gömdüğünü Çok Çabuk Unutmuşsun.Atama İl Başkanı Hain Kim Biliyormusun Ak Parti Otobüsünün Üstüne Çıkan,Kongrede Seçim Kaybeden Sonra Atanmak İçin Takla Atandır.Hainler Kim 2004 Yerel Belediye Seçimlerinde Saklananlar İle 7-Haziran 2015 Seçimlerin de MHP'lı Olupta Oy Vermeyenlerdir.Halka Selam Vermekten Yoksun Biri Siyaset Yapmasın Seçimlerde Kaç Kişi Senin Yüzünden MHP'ye OY Vermeyecek..

Avatar
kaan 6 yıl önce

Bir siyasi partinin kongresine bir siyasi partinin nezaketen katılmasını bir siyasi parti başkanının eleştirmesi siyasi ahlakla bağdaşmaz

Avatar
hasan 6 yıl önce

şu üye olan 400 küsür kişiden 50 tane isim sayabilirmisiniz.Salllamayla siyaset yürümez

Avatar
Hakan 6 yıl önce

40 küsür yıllık parti cumhurbaşkanlığına aday çıkaramıyor 18 yıllık partinin adayına oy verecek. rahmetli başbuğun kemikleri sızlıyor.

Avatar
BAYBURT DEĞİŞİYOR 6 yıl önce

MHP BAYBURTTA ANLAMINI YİTİRMİŞTİR BUNLAR SADECE SON ÇIRPINIŞLARDIR BU GİBİ HAREKETLERLE ERİMEYİ DURDURMAYA ÇALIŞLIYOR AMA NAFİLEDİR OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR BAYBURTLU ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMÜŞTÜR İKTİDARIN SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILARAK BİRİLERİNİN AKKURT OLDUĞUNU GÜN GİBİ GÖRMÜŞTÜR ALLAHIN İZNİYLE BAYBURT BUNDAN SONRA KENDİSİNİ SÖMÜRMEYE ÇALIŞAN HER OLUŞUMA TEPKİSİNİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE GÖSTERECEKTİR HERKES BUNDAN EMİN OLSUN ALLAHA EMANET OLUN

Avatar
Hikmet 6 yıl önce

Sayın Başkan her seçimde farklı partilerle seçime giriyorsunuz sizin iktidar olmak gibi bir derdiniz yok herhalde neden yönetime talip olmuyorsunuz 1999 seçimlerinden buyana takip ediyorum hep başkalarına siz yönetin biz burada iyiyiz böyle diyorsunuz bir seçim DSP ile bir seçim CHP ile şimdi AKP ile madem ülke bekasını bu kadar düşünüyorsunuz neden kendi adayınızı çıkartmadınız neden 7 Haziranda kapıları kapadınız şimdi neden Akp den önce siz Ak Partinin adayını destekleyeceğiz dediniz sizin ne yapmak istediğinizi anlamış değilim anlayanada aşkola daha yazacak çok şey varda neyse……şöyle bitireyim bir Urfa türküsü var hepiniz de çok iyi bilirsiniz bir dinleyin bence tamda sizi tarif ediyor ”BU NASIL BAŞ BAĞLAMAK HER GÜN BİR YANA DÜŞER” kalın sağlıcakla…