MHP lideri Bahçeli, teşekkür için geliyor

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli teşekkür turlarına çıkıyor. Bahçeli'nin ilk adresi Bayburt olacak.

MHP lideri Bahçeli, teşekkür için geliyor
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla buluşacak. Mahallî seçimde mevcut belediye sayısını 125'ten 227'ye çıkaran MHP'nin Genel Başkanı Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla Antalya kampında bir araya gelecek.

Bahçeli, daha sonra, ilk olarak, yüzde 56 ile en yüksek oyu aldığı Bayburt'a gidecek. 24 Haziran seçimlerinde Bayburt'ta en yüksek oyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan almıştı. Erdoğan seçimin ardından teşekkür gezisine Bayburt'tan başlamıştı.

TOPLAM 11 ŞEHİR

MHP liderinin yeni kazanılan belediyeleri de ziyaret etmesi bekleniyor. MHP, yerel seçimlerde Manisa, Erzincan, Çankırı, Karaman, Osmaniye, Bartın, Karabük, Bayburt, Amasya ile 2014 seçimlerinde kıl payı AK Parti'ye kaybettiği Kütahya ve Kastamonu'yu almıştı. Bahçeli'nin bu illere de teşekkür ziyareti yapması planlanıyor. Bahçeli'nin Bayburt'la başlayacağı teşekkür ziyaretleri için kesin tarihler önümüzdeki günlerde belli olacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 5 yıl önce

Sayın Başkan Büyük Şehir Belediye başkanını seçelim o da ilçeleri atasın dedi. Bu eyalet sistemi demek değil mi? Yeniçağ Ahmet Takan 30 Mart tarihli yazısında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Hazırlık Kitabı" nın 5- Öğretmenler yürürlükte olan federal ve eyalet yasalarına ve düzenlemelerine, yerel okul bölgelerinin yazılı politikalarına uygun davranacaklardır."
(Kaynak Yeniçağ: AKP'li sendika Türkiye'yi eyaletlere böldü!.. - Ahmet TAKAN ) şeklinde olup eyalet sistemi canlanıyor. Ne yazık ki Katil apo da bunu istiyor.Andımız okutulmuyor ise bu nasıl kankalık?

Avatar
kurtoğlu 5 yıl önce

Sayın genelbaşkanım devletimizin teminatı bekliyoruz sana bu vatan çok şey borçlu bayburt u sana kazanarak hediye ettik sende kaybedilen yılların hesabını inşAllah sorarsın

Avatar
YILMAZ 5 yıl önce

Bayburta Bayburtlu başkan yakışır.Eski meski değil öz hakiki Ülkücü dünde ülkücü bugün de Bayburt şimdi daha güzel.

Avatar
reis 5 yıl önce

Gelsin ağam. Bekliruk.

Avatar
rambo yağız 5 yıl önce

Hahahaaaa çok beklersiniz ötekileride aynı konuşmuştu bekleyen deviş misali bekleyin