MHP İstanbul yönetiminde tanıdık bir isim

30 Mart yerel seçimlerinden sonra MHP İstanbul İl Başkanı Abdullah Başkan'ın istifası ile boşalan koltuğa atanan Memet Bülent Karataş yarışa tek aday olarak girdi. Karataş'ın başkanlığında oluşan yeni yönetim listesinde ise tanıdık bir isim yer aldı...

MHP İstanbul yönetiminde tanıdık bir isim
Bayburt Postası - 30 Mart yerel seçimlerinden sonra MHP İstanbul İl Başkanı Abdullah Başkan'ın istifası ile boşalan koltuğa atanan Memet Bülent Karataş yarışa tek aday olarak girdi.

Kongre Beşiktaş İntegral Akatlar Spor Salonunda düzenlendi. Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarının katıldığı kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Meral Akşener, İstanbul Milletvekilleri Engin Alan, Atilla Kaya, Murat Başeskioğlu, Durmuş Ali Torlak da katıldı. Kongreye katılan isimler arasında MHP İl yöneticisi oyuncu Mehmet Aslan da vardı.

Yeni yönetimde tanıdık bir isim


MHP'nin yeni İstanbul yönetim listesine giren isimlerden biri de, Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu oldu.

Hacıarifoğlu'nun yönetimde aktif görev alacağı ve İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı bildirildi.

MHP 35 Yıl sonra ilk kez tek adayla kongre yaptı


Yarışa tek aday olarak giren Memet Bülent Karataş, 530 oyla MHP İstanbul İl Başkanlığı'na seçildi. Kongrede 600 delegenin 572'si oy kullandı, 42 oy da geçersiz sayıldı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan MHP İstanbul İl teşkilatının oluşturduğu yönetimin birliği, beraberliği temsil ettiğini belirterek “MHP kongreleri son derece demokratik bir şekilde devam etmektedir. Seçime hazırlanıyoruz, herhangi bir kırgınlığa sebebiyet vermeden birleştirici, toparlayıcı bir irade ortaya çıktığı için tek adayla girdik” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Ben MHP'liliğimi askıya alıyorum.