MHP İl Başkanı Bekir Kasap'tan CHP ve İyi Parti'ye HDP eleştirisi

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, CHP ve İyi Parti'ye eleştirilerde bulundu. Kasap, HDP'li vekil Fatma Kurtalan'ın meclis kürsüsünden İyi partililere söylediklerinin yenilir yutulur sözler olmadığını belirterek, İyi Parti'den bu sözlere cevap verilmediğini, bu sözlere boyun eğildiğini dile getirdi.

MHP İl Başkanı Bekir Kasap'tan CHP ve İyi Parti'ye HDP eleştirisi

Bayburt Postası - Kasap, "Biz Milliyetçi Hareket Partilileri ve Ülkücüler olarak CHP ve İP’in PKK’nın Mazbatalı teröristlerinin oluşturduğu HDP'yi destekleyen açıklamalarından utanç duyuyor ve takdiri “Vatan Sana Canım Feda“ diyen siz zziz hemşehrilerimizin ve ülkücü kardeşlerimizin takdirine bırakıyoruz" dedi. 

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Üzüntüm odur ki yıllarca kolkola omuz omuza Türk milliyetçiliğinin haklı davası İla-yi Kelimetullah yolunda birlikte mücadele edip kader birliği yaptığımız ve kendilerini yine maalesef baştacı ettiğimiz siyasetçilerin bu gün; bir kırmızı koltuk uğruna Türk Yurdu olan Anadolu’nun 1000 yıllık tarihine ihanet etmekle birlikte işlerine geldiğinde Ülkücülük iddasında bulunanların 1980 öncesi bu aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içen ülkücü şehitlerimizin kemiklerini sızlattığına şahit oluyoruz" dedi. 

MHP İl Başkanı Bekir Kasap'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Basın Mensupları Değerli hemşerilerim,

Son günlerde Millet ittifakını oluşturan Parti genel başkanları ve Genel Başkan yardımcılarının HDP, PKK ile ilgili yaptıkları açıklamalardan duyduğumuz endişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Üç yıla yakın bir süredir okyanusun engin sularında HDP PKK’nın yanındadır, HDP PKK’dır diyerek tv ekranlarında, esnaf ziyaretlerinde nara atanlar bugün artık kara göründükçe asıl düşüncelerini ortaya koymaya başlamışlardır. Aziz milletimizin bildiği gibi İP’i meclise CHP ve HDP taşımıştır.

Hatırlatmak isterim ki;

“HDP'li vekil Fatma kurtalan meclis kürsüsünden İyi partililere dönerek şu ifadelerde bulunmuştur.

“İyi Partililer size söylüyorum; Şu an koltuklarınızda HDP'lilerin ve PKK’ya gönül vermişlerin oylarıyla oturuyorsunuz.”

Eski Cumhurbaşkanımız Rahmetli Demirel'in söylediği gibi “Keser döner sap döner gün gelir hesap döner”. Hesap günü yaklaşmış ve herkes kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamıştır. Üç yıl boyunca çeşitli söylemlerle inkar ettikleri gerçeği bu gün kabullenmek zorunda kalmışlar ve kendilerini meclise taşıyan HDP'yi haklı görmeye başlamışlardır. Üzüntüm odur ki yıllarca kolkola omuz omuza Türk milliyetçiliğinin haklı davası İla-yi Kelimetullah yolunda birlikte mücadele edip kader birliği yaptığımız ve kendilerini yine maalesef baştacı ettiğimiz siyasetçilerin bu gün; bir kırmızı koltuk uğruna Türk Yurdu olan Anadolu’nun 1000 yıllık tarihine ihanet etmekle birlikte işlerine geldiğinde Ülkücülük iddasında bulunanların 1980 öncesi bu aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içen ülkücü şehitlerimizin kemiklerini sızlattığına şahit oluyoruz.

Değerli Basın Mensupları, Değerli Hemşehrilerim;

Bu hain PKK, vatan nöbetindeki askerimizi, görevi başındaki polisimizi, izin yolunda öğretmenimizi, masası başında savcımızı iş makinesi içerisinde yol çalışması yapan işçimizi, hamile kadınlarımızın karnındaki çocuğu haince katlederek binlerce vatan evladımızı öldüren katiller gürûhu değil mi? Bu HDP evlerinde PKK'lı teröristi saklayan, terörist cenazelerinde ağıtlar yakan, kandilin emirleri ile hareket eden mazbatalı hainler değil mi?

Değerli Basın Mensupları 

Biz Milliyetçi Hareket Partilileri ve Ülkücüler olarak CHP ve İP’in PKK’nın Mazbatalı teröristlerinin oluşturduğu HDP'yi destekleyen açıklamalarından utanç duyuyor ve takdiri “Vatan Sana Canım Feda“ diyen siz aziz hemşehrilerimizin ve ülkücü kardeşlerimizin takdirine bırakıyoruz.

Yukarıda arzettiğim konu ile ilgili gelişme ve açıklamaları Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi'nin 22 Eylül (bugünkü) yazısını harfine dokunmadan aşağıda bilginize sunuyorum

“CUMHURBAŞKANLIĞI HESABI

Peki Kılıçdaroğlu HDP hamlesini niye yaptı? Siyasette hiçbir söz boşa söylenmez. Hele lider düzeyinde yapılan siyasi hamlelerin bir hedefi vardır. O hedef cumhurbaşkanlığı hedefi. 2023 seçimlerine giderken Kılıçdaroğlu, HDP oylarını yanına çekmek için çözümün adresi olarak gösterdi. Bu milimetrik olarak hesaplanmış bir hamleydi. Çünkü Kılıçdaroğlu, HDP’yi Kürt sorununun çözümünün adresi olarak değil, cumhurbaşkanlığı düğümünü çözecek parti olarak görüyor.

MERAL AKŞENER NE DİYECEK?

Cihan Paçacı, Kılıçdaroğlu’nun tekil konuştuğu oysa Millet İttifakı ortakları olarak ortak bir dille konuşmak gerektiği yönünde uyarıda bulunmuştu.

Ama bırakın CHP’yi, İYİ Parti kurmayları dahi Paçacı, yerine Kılıçdaroğlu’na destek verdiler. Demek ki Kılıçdaroğlu’nun tekil konuşması Akşener’in kurmaylarını rahatsız etmiyor.

CHP liderinin “Kürt sorununu HDP ile çözebiliriz” çıkışı, gözlerin yeniden İYİ Parti’ye çevrilmesine yol açtı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, HDP’nin meşru bir parti olduğunu söyledi. Böylece Kılıçdaroğlu’na destek çıktı.

Aytun Çıray, “HDP’yi PKK üzerinden şeytanlaştırıyorlar” açıklamasını 11 Ağustos tarihinde yaptı. O günden bu yana tam 44 gün geçti. Meral Akşener o günden bu yana Aytun Çıray’ın sözleri için bir şey konuşmadı. Bu da onayladığı anlamına geliyor. Çünkü Aytun Çıray, aynı zamanda Meral Akşener’in başdanışmanı.”

(Abdulkadir Selvi)

Değerli Hemşehrilerim, yukarıda sizlere aktardığım cümleler harfi harfine Abdulkadir Selvi’nin köşesinde yazdıklarıdır.

Bu yazıda açıklanan konuları Aziz Milletimizin ve Siz Değerli Hemşehrilerimizin takdirlerine arz ediyor ve tekrar belirtmek istiyorum ki bizler Cumhur İttifakı olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Dünyasının yaşayan Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde eğilmeyen başımız, sarsılmayan inancımızla Büyük Türk Milletinin hizmetinde yarınlara emin adımlarla yürüyeceğiz.

Saygılarımla 

Bekir Kasap 
MHP İl Başkanı"

Anahtar Kelimeler:
Bekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2 yıl önce

İyi parti sizi bayağı korkutmuş Bekir bey..

Misafir Avatar
kop fırtınası-erzincan 2 yıl önce @Ahmet

ekrem imamğlu,fatih sultan mehmet türbesine tekme atmış basından,yazıklar olsun

Beğenmedim! (1)
Avatar
Aloş 2 yıl önce

2023 seçimlerini millet ittifakı kazanırsa ne yapacaksınız? Ayrıca ülkede pahalılık var dışa bağımlılık var illet sefil, esnaf dertli yoksa yalan mı? Dolar artınca dış güçler diye feryat ediyorsunuz. Peki engin ekonomi bilgisi olan Genel Başkanınız neden hükümete yol göstermiyor.

Misafir Avatar
yakup 2 yıl önce @Aloş

aloş kardeş zillet ittifakı kazanırsa ne olacak demişsin zillet ittifakı nı destekleyen bıden kazanır bu kadar basit pahalılık var doğru inşAllah aşılır ama pahalılık var diye abd ye teslimmi olalım bu vatanı alanlar çanakkale destanını yazanlar su içmeye bulamıyordu bıden kazanırsa ordadoğu projelerini bu zavallılar üzerinden gerçekleştirecekler uyanalım artık bütün müslüman devletlere bakın 15 temmuzu unutmayın devlet baki kalsın gerisi hallolur zillete kapılmayalım ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Beğenmedim! (15)
Avatar
Nivli 2 yıl önce

Sayın Bekir bey bırakın iyi partiyi falan da iktidar kepçeyle tarafına alıyor sözde ittifak partisinde çay kaşığı ile veriyor işkurdan arpalıdan çıkan insanlar hep yerel seçimde kendini ak Parti'ye satan adamlar dur istersen bir araştır zaten çoğu geçen senede çıkmıştı yerel seçimden bugüne kadar bir tane MHP'li seçmene işkur çıkmamıştır hakkımızı sabunun yoksa iyi parti veya CHP ye bizde geçeriz

Avatar
Kenan 2 yıl önce

Varol başkan ip liler tövbe edin yoksa sonunuz cehennem niyemi sizi siz yapan partinize ihanet ettiniz yediginiz ictiginiz haram olsun

Misafir Avatar
Adalet 2 yıl önce @Kenan

Haram helali çok biliyorsan yenilen yetim hakkına karşı dur kimin kursağında bir dilim ekmeğin var acaba

Beğenmedim! (5)
Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

Sayın Başkan Bayburt İçin Ne Yaptınız Bu Zamana Kadar

Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 2 yıl önce

israeil yönetmi r.t.erdoğanı ve abd istemiyor,ip,e oy verdiğim için pişmanım,
oyum ak.partiye olacak,ki israele ve abd ye tokat olsun.

Avatar
kenan 2 yıl önce

Adalet isimli şahıs ülkücüleri sömürüp belirli yerlere gelen sonra zengin olan işe giren kim varsa onlarda hakkımız var sende onlardan biriysen hakkımız haram zıkkım olsun rahat ol kimin kimde varsa öbür tarafta alır biz rahatız beddua ediyoruz bizi aldatan lara HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN iki dünyadada yüzleri gülmeye

Misafir Avatar
Adalet 2 yıl önce @kenan

Kenan efendi şükürler olsun torpil ile işe girmedik hiç bir zaman amma senin belli ki somurenlerle torpil ile bayağı yakın ilişkin varki zengin olanı iş sahibi olanı biliyorsun ben bu işleri şimdi senden öğrendim eğer ülkücülük bu kadar istismar ediliyorsa siz orada buna niye müsaade ediyorsunuz hayırdır????

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kalenin tepesi 2 yıl önce

Meral Akşener in peşine takılanlar kahvaltı davetine ,Ünal çeviközün hezayanlarına gıkları çıkmaz cumhur ittifakı na gelince onların da adam kayırma ya adrese teslim ihalelere liyakat sız atamalara da onların gıkı çıkmaz al birini vur ötekine. Allah sonumuzu hayr etsin

Misafir Avatar
duduzarın tepesi 2 yıl önce @Kalenin tepesi

İyi güzel dedin de gada, Pkk lı ahmet türk denen adamı hapisten çıkarana bişe demirmisen?

Beğenmedim! (1)