MHP adayı Aydın, seçim sonuçlarını değerlendirdi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Cumhur İttifakı adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Adayı İdris Aydın, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

MHP adayı Aydın, seçim sonuçlarını değerlendirdi
Bayburt Postası - MHP'nin Türkiye'de Osmaniye'den sonra en çok oy aldığı yer olan Bayburt'ta Milletvekili adayı İdris Aydın seçim sonuçlarının ardından konuştu. MHP barajı geçemez diyenlere seçim sonuçlarının iyi bir cevap olduğunu söyleyen Aydın, "Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki; asıl hedefimiz olan Cumhur İttifakı iktidar olmuştur.”

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimin ve sonuçlarının vatana millete hayırlı olmasını dileyen Aydın,  “Türk İslam alemine ve gönül coğrafyamıza hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu seçim sürecinde gece gündüz uyumadan dağ taş, köy kasaba il ilçe dolaşarak gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayan başta il başkanım sayın Bekir Kasap olmak üzere tüm il, ilçe teşkilat mensuplarımıza, Ülkü Ocakları mensuplarımıza, Kadın Kolları başkan ve yönetimlerine, mahalle ve köy temsilcilerimize, destek veren, inanan Türkiye'nin dört bir yanından sanki yanımızdaymışçasına bizi motive eden dostlarımıza, köy muhtarlarımıza ve bizleri bağrına basan oy veren ya da vermeyen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. 
Aydın’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

“Asıl hedefimiz olan Cumhur İttifakı iktidar olmuştur”

“Kıymetli Bayburtlu hemşerilerim; seçim döneminin Ramazan ayına denk gelmesiyle ve on bir ayın sultanının manevi ikliminin de katkısıyla Allah'a hamdolsun kazasız belasız, saygı sevgi çerçevesinde bir seçim geçirdik. İşimizin zor olduğunu biliyorduk. Çünkü tıpkı Cumhurbaşkanlığı seçimi Bayburt'ta da yüzde elli artı bir oy alan Bayburt'un milletvekili olacaktı, burada Cumhur İttifakı yapan iki partinin birbirleriyle kıyasıya mücadelesine şahit oldunuz. Ebetteki şartlar eşit değildi, güçler, imkânlar eşit değildi, "işte bu ahval ve şerâit içinde" geride bıraktığımız bu yarışın tek bir kazananı olacaktı. Ben kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki; asıl hedefimiz olan Cumhur İttifakı iktidar olmuştur.”

"Barajı geçemez diyenlere en güzel cevap verilmiştir" 

“Milliyetçi Hareket Partisi 45 ilde oylarım yükseltmiş, milletvekili sayısını 49'a yükselterek Türkiye genelinde büyük başarılar elde etmiştir. MHP barajı geçemez yüzde üç, yüzde beş oy alır diye hesap yapanlara en güzel cevabı vermiştir. Büyük bir gururla şunu da belirtmek isterim ki; ülkücülerde sözü lider verir ve bizde söz namustur. Sözümüzün gereğini de Bayburt'ta AKP oyları %57 iken Cumhurbaşkanımıza verilen oyların toplamı %82 ile Türkiye rekoru kırılmıştır. Türkiye’de de bu gerçek aynı olmuş AKP oyları %42 iken Cumhurbaşkanımıza verilen oy toplamı %52,6 olmuştur. Bütün bu gerçekler ile Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ifadesi ile "Hilali yere düşürmeyen ülküdaşlarıma yürekten teşekkürü şahsım ve teşkilatım adına borç biliyorum”. Bundan sonra MYK Üyesi olarak Genel Başkanımın ve teşkilatımın, Bayburt'ta sevdalı bir kardeşiniz olarak Bayburt halkının hizmetinde olacağımı bilmenizi isterim. Kızılelma ülkümüze giden bu yolda Ahmetler, Mehmetler, İdrisler feda olsun "Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun" Ne Mutlu Türküm Diyene”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Çok doğru bir laf şartlar eşit değildi bir tarafta belediye ve özel idarenin tüm imkânları seferber edilmiş diğer tarafta ise kendi imkânları ile çalışmak zorunda kalanlar.

Avatar
ibramin 6 yıl önce

MHP seçimlerde 3000-4000 oy alır diyen zavallı satılmışlar gördüler en güzel cevabı halk verdi mhp siz türkiye olmaz dedi bayburt halkı tepkiyi tam sandığa yansıtmadı yansıtsaydı mhp milletvekilini alırdı

Avatar
ali 6 yıl önce

yüreğine sağlık ıdris bey sen bizim gönlümüzü fetettin birzamanlar rahmetli faik vardı bağımsız aday kürsüden BAYBURTLULAR KEDİ ENİĞİNİN BİLE KIRK GÜNDE GÖZLERİ AÇILIR AMA SİZİN KIRK SENEDE DE AÇILMAZ DEMİŞTİ fazla söze gerek yok

Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Sayın mhp ve mhp yorumcular bir önceki seçimde yine yarış adil değildi ve içimizde ki mhp liler yönetimde olanlar dahil mhp ye oy vermediler hatta akp konvoyu na katıldılar. .. Bu yüzden şimdi de iyiki akp kazandı ve şimdi de bizler akp ye destek verdik evet bizim gözümüz böyle açıldı.Nerden ince ise ordan kopsun. ..

Avatar
selami kanyan 6 yıl önce

sayın vekilim siz yüreğinizi ortaya koydunuz adam gibi yarıştınız birileri parayla devletin imkanlarıyla yarıştılar utanmadan içimizden gidenlerde kahpelik ettiler