Komşular Ankara'da buluştu

AK Parti Gümüşhane il yönetimi ile Bayburt il yönetimi Ankara'da buluştu.

Komşular Ankara'da buluştu

AK Parti Gümüşhane il yönetimi ile Bayburt il yönetimi AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısından sonra bir araya gelerek iki kardeş şehrin gündemini değerlendirdi. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün davetiyle İller Bankası Sosyal Tesislerinde bir araya gelen iki şehrin il yönetimi bu buluşmadan memnun kaldıklarını belirterek gerçekleştirilen toplantıda iki şehrin sorunları ile alakalı görüş alışverişinde bulundurdu.


Toplantıya Bayburt’tan Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, Gümüşhane’den ise Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkan Yardımcılar Ali Olgun,  İdris Kaya, Fikret Orak, Kayahan Büyükbayraktar ve Gümüşhane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tuncay Arslan katıldı. 

Toplantının tarihlerinde de kardeş olan Gümüşhane ve Bayburt illerinin gelişmesine ve ekonomik olarak kalkınmasına yönelik konularda son derece verimli bir toplantı olduğu ifade edildi.

Haber: gumushane.gen.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLULAR 10 yıl önce

OH NE GÜZEL BİRARAYA GELDİNİZ TEBRİKLER, DEMİRYOLUNUN BAYBURTTAN GEÇMESİ
HUSUSUNDA,YARDIMCI OLURSUNUZ ARTIK