Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Bayburt’taydı

Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Bayburt’a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Bayburt’taydı
Bayburt Postası - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Memiş Şeker’e teşekkür ederek Bayburt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri anlattı ve günün anısına Bayburt Saat Kulesi’nin Bayburt taşından yapılmış biblosunu hediye etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise Başkan Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Şeker, Memiş’i Bayburt için yaptığı çalışmalar ve bu minvalde gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Şeker’e ziyaretinde Ak Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Mete Memişİlyas Şeker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.