Kobal’dan ‘rekor oy’ teşekkürü

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’de rekor bir oy oranıyla destek veren Bayburt halkına teşekkür etti.

Kobal’dan ‘rekor oy’ teşekkürü
Bayburt Postası - AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’de rekor bir oyla destek veren Bayburt halkına teşekkür etti. 

Kobal’ın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Erdoğan, yürekten bağlılığı görmüştür”

"10 Ağustos Pazar günü ülkemizde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.  Bayburt demokrasimiz adına önemli bir başarı göstermiştir. Bundan dolayı bütün seçmenlerimize ve Bayburt halkına teşekkür ediyorum. Bayburt’ta sandıkta aldığımız oy oranı Türkiye’de Rize’den sonra bizim için gurur verici bir tablo oluşturmuştur. Bayburt’un kendisinde özel bir yeri olan kendisini Bayburt’un 2. Milletvekili ilan eden Başbakanımız, Genel Başkanımız ve 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bayburt’un kendisine ne kadar gönülden ve yürekten bağlı olduğunu görmüştür.”

“Bayburt hizmetlerle daha da büyüyecektir”

“Biz teşkilat olarak Bayburt’ta bakanlarımız, milletvekilimiz, belediye başkanımız, il genel meclisi başkanımız ve teşkilatımızın tüm kademe başkanları ile ilde, ilçelerimizde, beldelerimizde seçim kampanyasını sürdürmüş tüm köylerimizi ve tüm mahallerimizi ziyaret ederek gittiğimiz her yerde bu seçimin önemini anlatmıştık. Bu seçimi Türkiye için çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı bu seçimle vesayet güdümünden tamamen kurtulacaktır. Milletimiz büyük bir oluşuma karşı cevabını sandıkta net bir şekilde vermiştir. Bayburt rekor bir oyla 2. Milletvekilini köşke çıkarmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Bayburt hizmetlerle daha da büyüyecektir. Ben 10 Ağustos Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde çalışmalarından dolayı Milletvekilimiz Bünyamin Özbek’e, Belediye Başkanımız Mete Memiş’e, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza ve il genel meclisi başkanımıza ve teşkilatımızın tüm kademe başkanlarıyla, teşkilatımızın tüm mensuplarına ve Bayburtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin kaçan 10 yıl önce

her seçimden sonra aynı laf, “Bayburt hizmetlerle daha da büyüyecektir”. ama suç sizde yada RTE de değil suç hakkını aramayan bizlerde.

Avatar
ABBAS G.HAN ALİ-KISANTA 10 yıl önce

ak.parti yönetimine büyük görev düştü,sn kobal,ankaraya proje götür kabul görür,ve
akıllı bilinçli hareket zamanı gelmiştir,hava yolu ve demiryolunu Bayburta kazandır,INIZ
tam zamanı,fırsatı değerlendirin,lütfen Bayburt için çalışın,lütfen.Bayburt halkı gerekeni yAPTI,SIRA SİZLERDE,LÜTFEN ÇALIŞIN.