Kobal'dan 'rekor' teşekkürü

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt’un referanduma yüzde 81,7 oranında destek vererek Türkiye’de rekora imza atmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kobal'dan 'rekor' teşekkürü
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt’un referanduma yüzde 81,7 oranında destek vererek Türkiye’de rekora imza atmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. Kazanılan zaferin tüm milletin ortak zaferi olduğunu söyleyen Kobal, "Bütün Türkiye’nin coşkusudur. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır. Allah’ın izniyle Bayburt kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır" dedi.
 
Kobal'ın açıklaması şöyle:
“Haydi Bismillah’ diyerek, yollara düşen ve bu kutlu dava için, milletimiz için mücadele eden tüm kardeşlerime selam olsun. Bu bayram gününü bizlere yaşatan Rabbime şükrediyorum. Referandum sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Anayayasa değişikline rekor bir oranla destek veren saygıdeğer hemşerilerim başta olmak üzere Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu’na  Bütün İlçe Başkanlarıma, Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin her ferdine teşekkür ediyorum. Bizimle beraber 3 aylık çalışma sürecinde durmadan, yorulmadan koşan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte dualarımızı kabul eden Mevla’ya şükrediyoruz."
 
"Bayburt kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır"

"16 Nisan’da kazanılan zafer bütün milletin zaferidir. Bütün Türkiye’nin coşkusudur. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır. Allah’ın izniyle Bayburt kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır. ‘Hayır’ oyu kullanan ‘Evet’ oyu kullanan her bir kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Bu topraklarda geçerli tek akçe milletin iradesidir. Bizler Çaldıran’da birlikteydik. İstanbul’un fethinde birlikteydik. Çanakkale savaşında birlikteydik. Kop Dağı’nda, Sarıkamış’ta birlikteydik. Kurtuluş savaşında birlikteydik. 15 Temmuz’da kaderimizi birlikte yazdık. 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu kullanan ve ‘Hayır’ oyu kullanan kardeşlerim kaderini birlikte yazmışlardır. Hamdolsun, geleceğimiz aydınlık olsun inşallah. Milletimizin geleceğine Amsterdam değil, Brüksel değil, Berlin değil, Paris değil; Türk milleti karar verdi şükürler olsun. Darbeler ve vesayet kaybetti. Artık sistemin gerçek sahibinin millet olduğu tescillenmiştir.” 

"Erdoğan’ın AK Parti’nin başına gelmesine bir mani kalmamıştır"

“AK Parti Bayburt demektir. AK Parti Recep Tayyip Erdoğan demektir. Milletimiz olarak kutlu bir sevinci daha yaşıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın artık AK Parti’nin başına gelmesine bir mani kalmamıştır. Zaten hep gönüllerimizdeydi. Millet dedi ki, ‘Sevdanla, partinle, davanla kucaklaş. Sen bu partinin kurucusu olarak, milletimizi geleceğe taşı. Senin evin AK Parti’dir’. Bayburt olarak gururluyuz, mutluyuz. Saygıdeğer liderimize aramıza hoş geldin, sefalar getirdin diyoruz. Rabbim bizleri dualar yüzü suyu hürmetine hiç mahcup etmedi. Bizler daha fazla çalışarak, teşkilatımızla daha fazla kucaklaşarak AK Parti’nin kutlu davasına, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Hakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat krali 7 yıl önce

evet kobaloğlu mobilya kazandı.

Avatar
Bayburtli 7 yıl önce

Evet diyen bir vatandaş olarak evet deme nedenim Recep Tayyip Erdoğan ve Naci Ağbal dir
Başka kimse üzerine almasin

Avatar
seko69 7 yıl önce

Ey Sayın Naci AĞBAL, Ey Sayın Şahap KAVCIOĞLU, Ey Sayın Hakan KOBAL, Ey Sayın Mete MEMİŞ ve diğer AK Parti Teşkilatı görevlileri.. Bayburt 15 yıldır rekorlar kırdı. Cefa çektik, hakaret yedik (koyun, makarnacı vb), hizmet görmedik, göç verdik, çamurlu, çukurlu, tozlu yollarda yürüdük, yüksek doğalgaz ücreti ödedik, iki farklı tarifeli su ücreti ödedik, kısaca biz hep veren olduk. hep fedakarlık gösterdik.. bütün şehirlerin AK Partiye ve Recep Tayyip Erdoğana desteği azalırken ve en önemlisi bu kritik virajdan dönülürken yatırım alan, hizmet alan, gelişen, kalkınan şehirler KÖSTEK olurken, ÇELME TAKARKEN, hep üvey evlat muamelesi gören bu kadim şehir, bu yiğit insanlar, bu mert insanlar, başta Naci AĞBAL olmak üzere RTEye VEFA BORCUNU ödedi. hemde rekor kırarak. Şimdi HİZMET ZAMANI, şimdi YATIRIM ZAMANI, şimdi DESTEK, GELİŞMİŞLİK; KALKINMIŞLIK, AYRIMCILIK YAPMA ZAMANI.. bu şehrin insanlarını layık oldukları hizmetlere, yatırımlara gelişmişliğe kavuşturun. bu halkı her alanda rahat etti

Misafir Avatar
KEMAL 7 yıl önce @seko69

SEXO 69,KESİN OLARAK ŞUNU TALEP EDİNİZ,BAYBURDUN KADERİNİ DEĞİŞE
CEK OLAN ULAŞIMDIR"EN HESAPLISI"DEMİRYOLUDUR.!!,YETER ARTIK.
NOT:SEHİT OSMAN DAĞININ ALTINDAN VE KALENİN ALTINDAN"TÜNEL AÇILMASI.SELM

Beğenmedim! (1)
Avatar
Vuslat 7 yıl önce

Sakın üstünüze almayın... oyları Reise verdik...

Avatar
Sebahattin. 7 yıl önce

Sayın Kobal..! Biz Cumhurbaşkanımıza güvendiğimiz için..Sayın Bakanımıza ve Milletvekilimize inandığımız için oylarımızı verdik.Bu evet oylarının şahsınızla hiç bir alakası yoktur.Bu başarıdan kendinize pay çıkarıp ta şahsınıza mal etmeyin.

Avatar
GERÇEK BAYBURTLU 7 yıl önce

bu zmana kadar bayburt hangi seçimde geride kaldı akpye oy verme oranında hiçbirinde en kötü ilk 5 te oldu buna rağmen ne kazandı gittikçe geriye gitmekten başka hiçbirşey kandırılıyoruz bunu anlayın artık birileri bayburtluyu çok kötü kandırıyor bu zamana kadar yani 15 sene boyunca hiç bir yatırım yok şimdi bayburt yine ilk sırada yer aldı ne oldu ben bayburtlunun sabit oy düşüncesini değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum artık bu siyasi iktidardan bayburta asla ve kata bi hayır gelmez ama bayburtlunun oyunu almak çok kolay artık bayburtlunun sorgulayıcı olması lazım istemesi lazım oyumu verdim beni türkiyenin en yüksek gelişmiş yapman lazım fabrikalar oteller yollar iş alanları üniversitenin büyümesi büyük hastaneler çok sayıda fen lisesi spor sahaları futbol okulları basketbol okulları suya girilecek suni göller göletler yapılmalıdır bayburt siyaset alanında bürokrasi de ilerlemelidir bayburt turizmde hakettiğini almalıdır bayburta çok fazla turist gelmelidir

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Çok beklersiniz yaz tahtaya al 2019 da hahaaaaa hala uyanmadınız diyecek bi şey bulamıyon yazık yazık uyuyan millett

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Ak parti Bayburt demektir demiş.Ama Bayburt ak partinin en fazla rezil olduğu yer.Halk her halükarda oy veriyor diye ak partinin bu oyları hakkettiği zannedilmesin.