Kobal'dan belediyelere yapılan desteğe teşekkür

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, belediyelerin araç filosunu genişletmesine katkı sağlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’na teşekkür etti.

Kobal'dan belediyelere yapılan desteğe teşekkür
Bayburt Postası - AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, belediyelerin araç filosunu genişletmesine katkı sağlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’na teşekkür etti.

Bayburt, Demirözü, Gökçedere ve Arpalı belediyelerinin araç filolarını yeni gelen araçlarla güçlendirdiğini belirten Kobal, belediyelere gelen hizmet konusunda desteklerini esirgemeyen Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’na teşekkür etti.

Yeni araçlarla vatandaşa götürecekleri hizmetin daha etkili ve kaliteli olacağını belirten Başkan Kobal, "Bundan sonraki süreçte de belediyelerimiz sahada diri olan, hizmetlerin en iyisini götürmeye çalışan bunun yanında da vatandaşların takdirini toplayan bir belediyecilik anlayışını sergilemeye devam edecektir. Amacımız araç sayımızı arttırarak şehrimizin her noktasına daha verimli ve kaliteli hizmet sunmaktır. Araçlarımız şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİNİRLİ 7 yıl önce

Bayburt, Demirözü, Gökçedere ve Arpalı

AYDINTEPE BAYBURTUN BELEDİYELERİNDEN DEGİLMİ

Avatar
HASAN 7 yıl önce

Ben işte buna kızıyorum. Yeni kapı ruhu diyorlar, ama yine bildiklerini okuyup ayırımcılığa, adaletsizliğe devam ediyorlar. Bunlar hep lafta kalıyor. İcraata gelince bizdense, bizim sendikadan sa var, diğerleri vatan evladı değil. Ama ben bunlara kızmıyorum, birisini şu anda kullanıyorlar, sonra kaldırıp atacaklar. adım gibi eminim.