Kavcıoğlu’ndan CHP’li vekile sert tepki!

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a sert tepki gösterdi.

Kavcıoğlu’ndan CHP’li vekile sert tepki!
Bayburt Postası - Kartal AK Gençlik'in düzenlediği 'Genç Hemşehri Buluşmaları' kapsamında İstanbul Akşar Bayburtlular Derneği'nde gençlerle bir araya gelen AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, "Evet çıksa bile sizi denize dökeriz" diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a sert tepki gösterdi. 

Kavcıoğlu'nun açıklaması şöyle:
“Bazı alçaklar evet çıkarsa yedi sülalenizi denize dökeriz diyerek tehditler savuruyor. Bu millet düşmanı denize dökerken sen düşman safında yer alıyordun. Düşmanın yanındaki masonlarla beraberdin. Yıllardır masonlarla işbirliği yapan kalıntılardan birisin. Yahu siz 7 düvel birleşip Çanakkale’yi geçemediniz. Şimdi kalkmış bu milletin iradesinin neticesine tehditler savuruyorsun! Millet iradesinin düşmanları şunu iyi bilin ki zamanı gelince asıl bu millet sizi tekrar denize dökecektir. Milletimiz hainlere hiçbir zaman fırsat vermemiştir. Sizin gibilere Allah’ın izniyle yine fırsat vermeyecektir.”

Konuşmasını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve Türkiye’nin eski sistemlerde yaşadığı zorlukları anlatarak sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METİN 7 yıl önce

3 AYDIR TÜM AKP LİLER CHP TERÖRİST DERKEN İYİMİYDİ

Avatar
Baybars 7 yıl önce

Chplileri hepsi terorist degil ama bircogu pkk ve dhkpc cenazelerinde boy gosterdi chp icinde herturlu sol orgut sempatizani bulabilirsin bunu sende cok iyi biliyorsun kendini yorma bosuna hic unutmam bayburda 94 bir sehit gelmisti halk pkkya tepkisini chp binasini basarak gostermisti bu halk neyin ne oldugunu cok iyi biliyor

Avatar
METİN 7 yıl önce

BAYBARS GÜNEYDOĞUYU PKK YA TESLİM EDİP YÜZLERCE ASKERİN ŞEHİT OLMASINA NEDNE OLAN PKK İLE GÖRÜŞEN CHP MİYDİ