Kavcıoğlu, yeminini HDP sıralarına bakarak okudu

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’nun yemini TBMM'de büyük alkış topladı.

Kavcıoğlu, yeminini HDP sıralarına bakarak okudu
Bayburt Postası - 1 Kasım seçimlerinin ardından 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sona erdi. 550 milletvekilinin yemin etmeye başladığı TBMM'deki törende Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da kürsüye çıktı.

Birbirinden ilginç görüntülere sahne olan 26. Dönem milletvekillerinin yemin töreninde Kavcıoğlu’nun yemini büyük alkış topladı. HDP'nin Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın TBMM'de yemin ederken "Türk milleti" yerine "Türkiye milleti" demesi üzerine yaşanan krizin ardından tepkiler de geldi. 

Kavcıoğlu, yeminini HDP sıralarına dönerek okudu, HDP'liler tepki gösterdi. HDP'li vekillerin bulunduğu sıralardan gelen "Önüne bak" şeklindeki tepkilere aldırmayan Kavcıoğlu, metni yine HDP sıralarına bakarak tamamladı. Yeminini okuduktan sonra genel kurula yüzünü dönen Kavcıoğlu’na AK Parti sıralarından büyük alkış geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yavuz kara 8 yıl önce

yakışanı yapmış helal olsun

Avatar
Selim 8 yıl önce

Çok etkilendim. Keşke metnin yarısını pkk 'nın uzantılarına karşı okuyup, diğer yarısını onları palazlandırıp, büyütüp, besleyen, ite sayın dedirtmek için kanun yapan, kendi partisi akepeye karşı okusaydı.
Gerçi kime ne anlatacaksın , oy verenler için mühim olan odunun parası değil mi?

Avatar
metin 8 yıl önce

birinin bu adama hdp ile akp nin Dolmabahçe sarayında kanka olmasını anlatması lazım şov zamanı değil

Avatar
Birbilen 8 yıl önce

Eyyyyy Bayburt Postası.. aşağıda yazacaklarım 6 ay maksimum 1 yıl sonra gerçekleşecektir. Tarihi not alın ve bu mesajı o tarihte yayınlayın lütfen...
Çözüm sürecinin adı değişerek başka bir isimle servis edilecektir. Başkanlık Sistemi için referandum veya meclis oylamasında HDP desteği alınacaktır. Yemin töreninde HAMASET yaparak yemin eden Sayın Kavcıoğlu da dahil olmak üzere AKP milletvekillerinin bütünü bu süreci şiddetle destekleyeceklerdir. Bayburt ilinde kralın Dalkavukları servet sahibi olurken gelir dengesi bozulacak halk isyan edecektir.
Not alın :-)

Avatar
Asım Koca 8 yıl önce

Vay Arkadaş adam metni HDP ye dönüp okudu kahraman oldu. Bunun mimaride bayburtpostasi oldu. :))) kimler ne demişki ülke süreci baştan yaşanmış. Ancak şunu sorgulayan yok 24 yıl önce bu problem yine yaşandı bu bugün yine yaşanıyor. Arkadaş 24 yılda bir ülke bir demokrasi adına 1 adım yol almamış kimse diyemiyorum. Bu Zana aynı provokasyonu yine yapmıştı . Ne değişmiş ülkede kocaman bir hiç 1990 lara dönüyoruz malesef.

Avatar
Asım KOCA 8 yıl önce

uuuu :) helal olsun be (!) . Acaba kendilerini o kürsüde 4 yıl boyunca daha kaç kere görebileceğiz. Umarım yanılıyor olurum . Ama bir çok Bayburtlu vekil gibi 1 bilemedin 2 kere daha göreceğiz gibi . Hadi hayırlı olsun Bayburtumuza

Avatar
Birbilen 8 yıl önce

HAMASET ve ONU ALKIŞLAYAN ÜSTÜN ZEKALI(!) BİR HALK. BÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK.....

Avatar
selim 8 yıl önce

Ulubatlı efendi biz kimsenin avukatlığını yapmadık, hiç bir davanın savcısı olmadık.
12 sene birlikte yediğiniz herzeleride unutmadık.
Bu arada ben neyden bahsettim sen ne dedin. Alıcıların kuvvetli olmasa gerek. Bir kez daha diyeyim. Pkk yı büyüttün besledin şimdide yüzüne karşı artizlik ediyorum diyorsun. Peki ama ne ile. Bir türlü hazmedemediğiniz içinde türklük geçen ama hiç bir zaman sadık kalmadığınız yemin metniyle.
Metin okumak istiyorsan dolmabahçe mutabakatını oku.hariçten gazel okuma.