Kavcıoğlu'ndan HDP'li Paylan'a sert tepki!

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, anayasa görüşmelerinde sözde soykırım iddiasını dile getiren HDP'li vekil Garo Paylan’a sert tepki gösterdi.

Kavcıoğlu'ndan HDP'li Paylan'a sert tepki!
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, anayasa görüşmelerinde sözde soykırım iddiasını dile getiren HDP'li vekil Garo Paylan’a sert tepki gösterdi. Konuşmasında 1915 olaylarını ‘soykırım’ olarak niteleyen Paylan’a en sert tepki, Ermenilerin yaptığı soykırımın en canlı şahidi olan Bayburt’un milletvekilinden geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni anayasa teklifinin 11. maddesi görüşülürken söz alan HDP'li vekil Garo Paylan gereksiz bir provokasyonla meclisi sabote etti. Kürsüde 1915 olayları konusunu açan Paylan, yaşananları 'soykırım' olarak niteledi. Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ise, HDP’li Paylan’ın üzerine yürüyerek “Soykırımı yapan sizsiniz. Susturun şunu!” diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

"Bu ülkeye atılan en büyük iftiraya bile tepki yok!"

CHP'yi de soykırım iddiasına tepki göstermemekle suçlayan Kavcıoğlu şunları ifade etti:

“Yazık, TBMM'de soykırım iddiasında bulunan Garo Paylan'a CHP grubu ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir tepki yok. Sahi siz bu anayasa değişikliğine niye karşı çıkıyordunuz? Bir kez daha maskeniz düştü, bu ülkeye atılan en büyük iftiraya bile tepki yok.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu 7 yıl önce

Sayınvekilim yüreginize saglık.

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Zaten onları şişiren sizler o kursude konuşturmayın şunları densizler hattini bilmezler

Avatar
Esnaf 7 yıl önce

İşte asil bir Bayburt lu kendinden emin bilgili birikimli vede cesaretli birileri hala hazmedemese dahi şehri ve ülkesi için gece gündüz demeden çalışan kendinden makam olarak yüksek olanlara (sayın maliye bakanımıza)saygıda kusur etmeyen küçüklerine sevgisini esirgemeyen 2 .Ülkü Güney .

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Adam gibi adam sahap kavcioglu helal olsun sayin vekilimize

Avatar
Refika 7 yıl önce

Ermeniler soykirimi diye bagirip duruyor asil kendileri yapti .chpeye gelince chpe zaten icinde bir sürü vatan haini besliyor cumhuriyetin partisi olamaz chp pkkanin hdpini partisi cumhuriyet halk partisi bu degil artik bunu bilmek lazim gercek cumhuriyet kalmadi

Avatar
ALİ 7 yıl önce

DEVLET BU VATAN HAİNLERİNE MAAŞ VERİYOR DA ONA YANIYORUM. BUNLAR NE NANKÖR İNSANLAR. ORDULARI DAĞITILMIŞ, ÇOĞU MEMLEKETİNDEN MUHACİR OLARAK GİTMİŞ. RUS İŞGALİNE UĞRAMIŞ BİR MİLLET SOYKIRIM YAPMIŞ, ERMENİLER TERTEMİZ. ONLAR KİMSEYİ KATLETMEMİŞLER. BUNA KARGALAR GÜLER. KİMİN KATLİAMA YATKIN BİR MİLLET OLDUĞUNU AZERBAYCAN-KARABAĞ VE HOCALI DA KÖR DÜNYA GÖRMEDİ. AMA 1915-1920 YILLARINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN AMA YAPILMAMIŞ BİR OLAYA GÖRMEDİKLERİ HALDE İNANIYORLAR. GÖZLERİNİN ÖNÜNDE, AVRUPA'NIN GÖBEĞİNDE MÜSLÜMAN BOŞNAKLARA YAPILAN KATLİAM VE SOYKIRIM DEĞİLDE NEDİR. BU DEVLETTEN ALDIĞINIZ, YEDİĞİNİZ HARAM ZIKKIM OLSUN.

Avatar
halk 7 yıl önce

Her iki vekil de sadece ve sadece seçmenine reklam yapma derdin de , yoksa her ikisinin de soykırım olup olmadığı pek umurunda değil.