Kavcıoğlu'dan BGC ve MÜSİAD'a ziyaret

AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi'ni ziyaret etti.

Kavcıoğlu'dan BGC ve MÜSİAD'a ziyaret
Bayburt Postası - Milletvekili Kavcıoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni hizmet binasını ziyaret ederek, Başkan Yaşar Yıldız ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bayburt'un AK Parti hükumetleri döneminde aldığı yatırımlarla her alanda ciddi değişimler yaşadığını belirten Kavcıoğlu, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı ihalesinin yapıldığını, Bayburt'u sahile ulaştıracak Salmankaş Tüneli'nin ise tamamlandığını anımsattı.

Kavcıoğlu, Bayburt Üniversitesi'nin kurulmasından itibaren her geçen yıl öğrenci sayısının arttığını vurgulayarak, "Bu yıl 11 bin olan öğrenci sayısı 2019 yılında 15 bine ulaşacak. Bunun yanı sıra yeni askeri kışlanın bu yıl yapılmasıyla birlikte kentteki asker sayısı 3 bine çıkacak." dedi.

Yıldız ise, ziyareti dolayısıyla Kavcıoğlu'na teşekkür etti.

Kavcıoğlu'na, AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya ve AK Parti Bayburt Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Akbaş eşlik etti.



MÜSİAD ziyareti

Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi'ni de ziyaret etti.

MÜSİAD Bayburt Şube Başkanı Erdal Şentürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Kavcıoğlu, AK Parti hükümetleriyle birlikte Bayburt'ta ciddi yatırımlar yapıldığına dikkat çekerek, iş insanlarının da kentin bu değişimi noktasında üzerine düşen sorumluluklardan kaçmaması gerektiğini söyledi.

Kavcıoğlu, kamunun hiçbir alanı ihmal etmeden vatandaşlarına hizmet konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiğine vurgu yaparak, bunun yanında Bayburt'ta ticaret yapan kişilerin de bu anlamda sorumluluklarının olduğunu anımsattı.

Şentürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş insanları olarak kendilerinin de daha çok sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar 6 yıl önce

Vekilbey maşaAllah diyelim her fırsatta gelip bayburtu ziyaret ediyor.

Avatar
Murat katadeniz 6 yıl önce

Hadi ordan her isibyap ben yapmadim de ancak en yusek insanlarla otur bu halktan degilsin ve gi de cek sin...

Avatar
esnaf 6 yıl önce

Şahap bey sizi takdir etmemek elde değil bir Ankara da sınız bir Bayburt ta bir de bakıyoruz Türkiye yi temsilen yurt dışındasınız daha ne olsun ALLAH size sağlık sıhhat versin sizi takdir ediyoruz sağ olun var olun.

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Ben vekil olsam görev süresince devletten maaş almam. Vekil maaş alıyor mu? Ne kadar emekli vekil maaşı da alıyor mu?