Kasap ve Aydın İstanbul’da Cumhur İttifakı’na destek isteyecek

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle dün yapılan istişare toplantısının ardından İstanbul'a hareket etti.

Kasap ve Aydın İstanbul’da Cumhur İttifakı’na destek isteyecek
Bayburt Postası - Bekir Kasap, Yeni Şehir Parkı’nda Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin de katıldığı istişare toplantısının ardından gazetemize açıklama yaparak, gündemlerinde İstanbul seçimlerinin olduğunu bildirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aralarında Bayburt’un da olduğu İstanbul’da yoğun nüfusu bulunan illerin il başkanlarına talimat verdiğini aktaran Bekir Kasap, “İstanbul’a giderek, tüm hemşehrilerimizden Cumhur İttifakımızın adayı Binali Yıldırım’a destek isteyeceğiz” dedi.

23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden zaferle ayrılacaklarına inandıklarını ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla İstanbul’a seçim çalışması yapmak üzere 25 Mayıs yola çıkacaklarını kaydeden Kasap, “Hemşehrilerimizin iftar ve sahur programlarına katılacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi , bizim için İstanbul çok önemli, kapı kapı dolaşacağız. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm hemşehrilerimizin kapısını çalıp, Cumhur İttifakı’nın ve onun adayının bu ülke için ne demek olduğunu ve seçimlerin önemini  anlatacağız” diye konuştu.

Kasap’a İstanbul programında eşlik edecek olan MHP MYK Üyesi İdris Aydın ise, “İstanbul’da 23 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adayımız Binali Yıldırım’ın kazanması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Hemşehrilerimizin desteklerini isteyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Aydın, Bayburt'taki tüm hemşehrilerinden İstanbul'da ikamet eden akrabalarını aramalarını ve Cumhur İtiffakı'nın adayı Binali Yıldırım'a destek sözü almalarını istedi. 

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris AydınBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

İstanbul için kapı kapı dolaşacağınıza Bayburt için kapı kapı dolaşın. Memkekette işsizler ordusu çığ gibi büyüyor.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Oylar çalındı diyenlerin hırsızları bulmak içinse bu yavrular yandı. Hırsız sonra kendileri çıkartılırsa şaşırmamak gerek. Tıpkı bir zamanlar deniz feneri savcıları gibi olmasınlar.

Avatar
Acem 5 yıl önce

İmamoğlu kazanacak

Avatar
Hahmet 5 yıl önce

İçki fabrikaları 2 tane iken 17 taneye çıkartılmasına övgüyle bahseden kişi için mi kapı kapı ???

Avatar
Cengiz 5 yıl önce

Bayburtda çok seviliyorlar ya bu sevgiyi Istanbula taşimayı istediler. Oturun oturduğunuz yerde. Bulmuşsunuz Bayburtu yatın kalkın şukredin.Başka şehirde 4 tane kaz bile teslim etmezler size

Avatar
Hasan 5 yıl önce

Fetoculer bu ülke size kalmayacak

Avatar
ALPEREN 5 yıl önce

KAZADAN KAZA CIKARMAYIN DiYEN MUHSiN BASKANI ÖLÜME TERK EDEN BiNALi iCiNMi BU SEFERBERLiK YAZIKLAR OLSUN.

Avatar
sadettin 5 yıl önce

zillet ittifakını yıkmak içinmi ?