Kasap: "Terör devleti İsrail elbet yaptıklarının hesabını verecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İsrail'in Filistinli müslümanlara karşı uyguladığı zulme değindiği açıklamasında, "Terör devleti İsrail elbet yaptıklarının hesabını verecek. Filistin, elbet hak ettiği günlerine kavuşacaktır" dedi. 

Kasap: "Terör devleti İsrail elbet yaptıklarının hesabını verecek"

Bayburt Postası - MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Ramazan bayramının buruk geçeceğini ifade ederek, "İsrail’in Filistinli kardeşlerimize acımadan uyguladığı zulüm sebebiyle maalesef, bu bayram biraz buruk geçecek. Müslüman umutsuz olamaz. Terör devleti İsrail de elbet yaptıklarının hesabını verecek, adaletin bir gün kendisine de lazım olduğunu anlayacaktır. Filistin, elbet hak ettiği günlerine kavuşacaktır. Bu amaca ulaşana kadar biz de elimizden geleni seve seve yapacağız" dedi.

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, samimi dua ve ibadetlerimizi kabul etsin" diyen Kasap, Covid-19 tedbirleri altında yaşanacak bayramla ile ilgili duygularını paylaştığı açıklamasında, "Bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizin ellerini koronavirüs nedeniyle öpemeyeceğiz. Küçüklerimizi kucaklayamayacak; hısım, akraba ve dostlarımızı ziyaret edemeyeceğiz. Biz de, göz göremezse gönül sever kavlince, sevdiklerimizle gönülden bayramlaşacağız. Ancak, her ne şartta olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramı da sevince dönüştüreceğiz; bayram sevincini ve neşesini çoğaltacağız, paylaşacağız. Evlerimizden de olsa birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Ramazan Bayramıyla, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz. Bayburtlu hemşerilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.