Kasap'tan '24 Haziran' ve 'vekil sayısı' açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için aday adaylığı sürecinin başladığını ve şuana kadar 6 başvuru aldıklarını söyledi.

Kasap'tan '24 Haziran' ve 'vekil sayısı' açıklaması
Bayburt Postası - Aday adayı başvurusunda bulunan isimleri açıklamayan Kasap, sürecin devam ettiğini kaydetti. 

Kasap, 24 Haziran'ın milletin geleceğinde bir dönüm noktası olduğunu ifade ettiği açıklamasında, "Bu seçimler yerli ve milliler ile Pensilvanyacıların seçimi olacaktır. Millet ya Cumhura teslim edilecek ya da Pensilvanya'daki imam görünüşlü haine teslim edilecektir" dedi. 

Bayburt'un milletvekili sayısının 1'e düşmesini eleştiren Kasap, konu hakkında Bayburt'u yönetenleri defalarca uyardıklarını fakat uyarılarının dikkate alınmadığını belirtti. 

İl Başkanı Kasap, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Seçime hazırız, şuana kadar 6 başvuru var"

"24 Haziran 2018 Pazar günü yapacağımız Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri vatanımıza, milletimize Türk İslam âlemine ve gönül coğrafyamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Kıymetli hemşerilerim; Milliyetçi Hareket Partisi olarak bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin başlattığı andan itibaren seçimlere hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de partimize yoğun teveccüh vardır. YSK tarafından belirlenen takvime göre aday adaylığı kabulüne başlamış bulunmaktayız. Şu ana kadar 6 kıymetli kardeşimiz Bayburt il teşkilatımıza aday adaylığı için müracaat yapmış, bizler tarafından kabul görmüş ancak genel merkezimizce belirlenen program dâhilinde aday adaylarımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezine yönlendirilmiştir. Gerek şahsımı, gerekse de teşkilat mensubu arkadaşlarımızı telefonla arayarak aday adaylığı hakkında bilgi almak isteyen müracaatları nereye ve nasıl yapacağını soran kardeşlerimize de buradan siz değerli basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla duyuruyorum ki il dışında olan kardeşlerim buraya gelmelerine gerek kalmadan İl Başkanlığımıza bilgi vererek müracaatlarını MHP genel merkezine yapabilirler."

"Bir de olsa, yarım da olsa, çeyrek de olsa iddialıyız, kararlıyız."

"Aziz hemşerilerim; hepinizin de malumu olduğu üzere Bayburt’umuzun vekil sayısı 1'e düşmüştür. Vekil sayısının 1'e düşmüş olması Bayburt’un Mecliste temsili adına bizleri üzmüş ancak Bayburt’u bir ülkücü Milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsili konusunda daha da yüreklendirmiştir. Bir de olsa, yarım da olsa, çeyrek de olsa iddialıyız, kararlıyız. Buna tüm teşkilatımızla yürekten inanıyoruz."

"Bu memlekete yazık değil mi? Defalarca ikaz ettik!"

"Ancak bir hususa değinmeden geçemeyeceğim. Bu memlekete yazık değil mi? Günah değil mi? Defalarca ikaz ettik, nüfusun dolayısıyla Bayburt’un eridiğini her platformda dile getirdik ama Bayburt’u yönetenler tarafından dikkate alınmadık. Şehrimizi temsil eden sayın Bakan, sayın Milletvekili, sayın Belediye Başkanı bu uyarılarımızın hiçbirisini dikkate almamıştır. Bizi en çok üzen de Bayburt’un Milletvekili sayısının iç hesaplaşmalara kurban edilmiş olmasıdır."

Bütün bu gerçeklere rağmen “Bir musibet bin nasihatten evladır” sözünden hareketle inşallah sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin açıkladığı gibi Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak, ona ülkücü bir yol arkadaşını da milletvekili olarak 25 Haziran'da Ankara’ya göndereceğiz."

"Yerli ve milliler ile Pensilvanyacıların seçimi!"
 
"24 Haziran seçimleri milletimizin geleceğinde tarihi bir dönüm noktası olacaktır. Bu seçimler, yerli ve milliler ile Pensilvanyacıların seçimi olacaktır. Millet ya cumhura teslim edilecek ya da Pensilvanya'daki imam görünüşlü haine teslim edilecektir.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm teşkilatımızla her türlü gayreti göstereceğimizi tekrar belirtirken, sizin şahsınızda tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."
              

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Fasıl 1: Herkes aday adayı olurken elinden geldiğince reklam yaparken bu sizin adaylar neden sır gibi saklanıyor. Açıklasınlar kendilerini ve ya siz açıklayın.
Fasıl 2: Türkeşçiyim, Ülkücüyüm, İYİ partiye oy vereceğim.Milli olan benim. Fetöye her istediğini verenlere yanaşma olanlar millilikten dem vuramazlar.
Nokta.

Avatar
ÜLKÜCÜ GARDAŞ 6 yıl önce

YANİ DİYİRSENKİ TEYİP EMİMİN GARŞISINA KİM ÇIKARSA ÇIKSIN HAİNDİR,TERÖRİSTİR,GEMEREK MAHKEMESİNİN KARARLARINA İTİRAZ EDENDİR,CAHALDUR.......HAY MAŞALLAH

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Bu pensilvanyadan gelen aday kim? Sayın Başkan Pensilvanyada oturan terör örgütü başı ve onun emri ile gelen aday varsa neden bu adayı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuyor ve saklıyorsun. Lütfen suçluyu saklama ve suçlu hakkında işlem yap. Yada suçlu hakkında suç duyurusu yapamıyorsan sus otur yerinde.

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Suçlu kim Elele ak partiyle beraber yaptınız milli yıkım CHP mı yaptı kime dert yanıyorsun mimarı sensin

Avatar
İLÇE OLMA YOLUNDA 6 yıl önce

BAYBURTUN NÜFUSUNU BİLEREK DÜŞÜRENLERİN TEK AMACI VARDIR ARTIK BAYBURTTA 2. VEKİLİ AKP ALAMAYACAK BUNU HERKES GÖRÜYOR MUHALEFETE DARBE VURMAKTIR BAYBURTLU ARTIK UYANMAK ZORUNDADIR KENDİ ÇIKARI İÇİN BAYBURTUN NÜFUSU NU DAHİ DÜŞÜRMEYİ BELKİ DE BAYBURTU İLÇE YAPMAK İSTİYORLAR BAYBURTLU OY VERİRSE BAYBURTUN İLÇE OLMASINA EVET DİYECEKTİR ARTIK GERİ DÖNÜŞ YOK BAYBURT 60 BİNE DÜŞMÜŞ 10 SENE ÖNCE 150 BİN OLNA BAYBURT ŞİMDİ ÜÇTE BİRİNE DÜŞMÜŞ ALLAH AŞKINA SORUYORUM 5 YIL SONRA BAYBURTUN NÜFUSUNUN 30 BİN OLMAYACAĞININ GARANTİSİ VAR MI BUNA GARANTİ VEREN VAR MI YOK YANİ BAYBURTLULARIN ELİYLE BAYBURT İLÇE OLACAK BUNU İNSANLAR GÖREMİYOR MU PES DİYORUM

Avatar
ESKİ ÜLKÜCÜ 6 yıl önce

Kasap Bayburt un belediye ve millet vekil i senin 2 vekile çıkarma torpilini çözemez, bunu senin pisküvit e desen daha yukarlardan ayarlama yapardı bu kadar çırpınması boşa gitmesin bak kendi başbakan olacağı zaman bu kadar gayret etmiyordu..

Avatar
Yalçın 6 yıl önce

Ne güzel bize muhalifseniz hainsiniz

Avatar
Abdulkadir uluca 6 yıl önce

Sayın başkan bayburtuma ünüversite açmakla hava alanı yapmakla olmaz bayburtun geleceği istihdamın olması için fabrikalar kurup bayburtun bayburtta kalması lazım